Werken bij Odin Groep

Odin Groep biedt een veilig thuis voor IT-bedrijven, klanten en haar medewerkers. Met ruim 500 gedreven collega's vormen we een solide basis om te ondernemen, te ontwikkelen en elkaar te versterken. De combinatie van professie en gezelligheid maakt Odin Groep uniek. Welkom bij Odin Groep!  

Actuele vacatures bekijken


Welkom!

Je thuis voelen en ruimte krijgen om je te ontwikkelen vinden we belangrijk. Met onder andere onze eigen Odin Academy en Careertracks gaan er deuren aan mogelijkheden voor je open. Welke stap zet jij in je carrière? 

Work hard, play harder

Samen hard werken, samen veel plezier maken – dat is typisch Odin Groep. Gezelligheid, sportief bezig zijn en collega's buiten werk beter leren kennen vinden we belangrijk. Elk jaar zijn er feesten en sportactiviteiten voor iedereen binnen Odin Groep. Denk hierbij aan een BBQ, een kerstborrel en het bedrijfsfeest. 


Wat wij belangrijk vinden

Wat bieden wij

Jouw werkplek

We vinden het logisch dat je alle middelen tot je beschikking krijgt die je nodig hebt; een notebook, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en auto als je veel buiten het pand werkt. Kan jij je beter concentreren met een noise-cancelling koptelefoon of een stabureau – hier doen we niet moeilijk over. We denken mee in mogelijkheden voor jouw optimale werkplek!

Voorwaarden

Als werkgever neemt Odin Groep haar rol serieus. De basisvoorwaarden zijn meer dan op orde. Naast standaard zaken zoals 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, je eigen werktijden bepalen en tijd-voor-tijd regelingen is ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier goed ingericht. Zelf zo goed dat Odin Groep 75% van de vergoeding op je premie betaalt en ook collectieve verzekeringen voor zorg en arbeidsongeschiktheid goed ingericht heeft.

Tijd voor de volgende stap in je IT-carrière

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen Odin Groep? Neem contact met onze recruiters of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Neem contact opBekijk de vacatures