Werken bij top banner

Werken bij

Odin Groep biedt een veilig thuis voor IT-bedrijven, klanten en haar medewerkers. Met ruim 500 gedreven collega's vormen we een solide basis om te ondernemen, te ontwikkelen en elkaar te versterken.

Bekijk onze actuele vacatures

Waar wil jij naartoe?

Bij Odin Groep vinden we het belangrijk dat IT’ers en IT-bedrijven zich thuis voelen. Dat zit in onze genen en we doen er van alles aan om dat gevoel te versterken. Zo geven we onze medewerkers alle ruimte om verder te komen, als professional en als persoon.

Work hard, play harder

Samen hard werken, samen veel plezier maken – dat is typisch Odin Groep. Gezelligheid, sportief bezig zijn en collega's buiten werk beter leren kennen vinden we belangrijk. Elk jaar zijn er feesten en sportactiviteiten voor iedereen binnen Odin Groep. Denk hierbij aan een BBQ, een kerstborrel en het bedrijfsfeest. 


Open doors in our Home of IT

Odin Groep is een warm thuis voor ambitieuze professionals en IT-bedrijven. Zoek jij een nieuw thuis voor je ambities? Bekijk dan onderstaande video's en ontdek welk bedrijf binnen de groep het best bij jou past. Onze deuren staan voor je open!

Previder

Winvision

Heutink ICT

Ruimte voor ontwikkeling

Ondernemerschap & ambitie

Je thuis voelen in een organisatie en volop de ruimte krijgen om te ontwikkelen vinden we belangrijk. We zijn trots op onze bedrijven, vertrouwen elkaar en staan klaar om collega’s en klanten te helpen. Samen kennis opdoen, inspireren en ontwikkelen is een belangrijk deel van onze visie. Zo laten we elkaar groeien als professional en als mens.

Techniek & innovatie

Onze bedrijven werken met de nieuwste technieken en blinken uit in wat ze daarmee kunnen en doen. Het is geen toeval dat dagelijks miljoenen mensen gebruik maken van online IT-diensten die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden. We vinden het belangrijk dat jij ook met de nieuwste technologieën aan de slag kunt!


"Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden.”"

Hans Lesscher, algemeen directeur Odin Groep

Jouw werkplek

We vinden het logisch dat je alle middelen tot je beschikking krijgt die je nodig hebt; een notebook, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en auto als je veel buiten het pand werkt. Kan jij je beter concentreren met een noise-cancelling koptelefoon of een stabureau – hier doen we niet moeilijk over. We denken mee in mogelijkheden voor jouw optimale werkplek!

Voorwaarden

Als werkgever neemt Odin Groep haar rol serieus. De basisvoorwaarden zijn meer dan op orde. Naast standaard zaken zoals 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, je eigen werktijden bepalen en tijd-voor-tijd regelingen is ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier goed ingericht. Zelf zo goed dat Odin Groep 75% van de vergoeding op je premie betaalt en ook collectieve verzekeringen voor zorg en arbeidsongeschiktheid goed ingericht heeft.

Tijd voor de volgende stap in je IT-carrière

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen Odin Groep? Neem contact met onze recruiters of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Neem contact opBekijk de vacatures