Martijn Juurlink

Tijdens mijn studie Bedrijfskundige Informatica heb ik stage gelopen bij een automatiseringsbedrijf en Eric Vredeveldt leren kennen. Na afronding van mijn studie in 2011 ben ik voor zijn bedrijf, BenedICT Services, gaan werken. Dit is later overgenomen door Previder en Eric is toen aan de slag gegaan als directeur van Previder en ik bij web2work.

Wat houdt je werk precies in?

Ik help klanten met de overgang naar SharePoint. SharePoint is een veilige locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. Ik voorzie de klanten van advies, help ze met het inrichten van SharePoint en coördineer de trainingen voor het personeel. De trainingen worden gegeven door collega’s van Heutink ICT, bijvoorbeeld door Lisa Harmsen.  Ik richt niet alleen voor onze klanten SharePoint in maar doe dat ook voor klanten van Heutink ICT en Previder. Zo kom je met verschillende doelgroepen in aanraking. Ik krijg de vrijheid bij W2W om tot mijn eigen oplossingen te komen en dat vind ik erg prettig werken.

"Challenge accepted!"

Waar ben je trots op?

Ik ben er zeer trots op dat ik een eigen product binnen Office 365 heb weten te zetten, Schoolintranet.nu. Het is een concept dat ik heb bedacht en dat wordt nu veel gebruikt in het onderwijs.

Bedrijf web2work
Afdeling Consultancy
Functie Consultant Sharepoint/ Office 365
Favoriete gadget Honda CBR 600 FS
Favoriete website NU.nl

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden