Stage banner

Stages & traineeships

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Open sollicitatie

Waarom Odin Groep?

Als stagiair bij Odin Groep ben je meer dan een student die een tijdje aan een opdracht komt werken. Wij zien jou als een talent voor de toekomst, en iemand met een frisse blik op onze organisatie. Alleen al daarom vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt.

Werken bij Odin Groep

Actuele stages

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Wij doen meer voor stagiairs

Stagiairs krijgen speciale aandacht van ons in de vorm van een extra begeleidingstraject. In dit traject bieden we jou de kans om door middel van workshops, een persoonlijkheidsanalyse en educatieve sessies jezelf verder te ontwikkelen. Met deze drie sessies stomen we je klaar voor een verdere opleiding of op je eerste ‘echte’ baan.

Lees meer over het stagiairsprogramma

Benieuwd naar hoe het is om stage te lopen bij Odin Groep?
Lees de ervaringen van onze stagiairs!

Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.