Op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of traineeship?

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Open sollicitatie waarom Odin Groep?

Waarom Odin Groep?

Ontwikkeling van collega's staat voorop bij ons. Niet alleen vaste krachten, maar ook stagiair(e)s krijgen speciale aandacht. Dat doen we in de vorm van een extra begeleidingstraject. In dit traject bieden we jou de kans om door middel van workshops, een persoonlijkheidsanalyse en educatieve sessies jezelf te ontwikkelen. Op deze manier word je klaargestoomd op een verdere opleiding of op de eerste ‘echte’ baan.


Duidelijkheid
Structuur
Ontwikkeling
tram baan

Duidelijkheid

De diversiteit van Odin Groep vertaalt zich ook in een rijk palet aan loopbaanmogelijkheden. Er is zelfs een carrièreprogramma opgezet om stapsgewijs carrière te maken: Odin Career Tracks. Het mooie van dit programma is dat carrièreroutes niet vastliggen. Je kunt ook overstappen, bijvoorbeeld van techniek naar commercie, of zelfs naar een ander bedrijf binnen de groep. Door de vele mogelijke opstappunten is Odin Career Tracks niet alleen aantrekkelijk voor starters en ervaren professionals, maar ook voor studenten. Als student krijg je namelijk een helder beeld van de carrièrepaden en wordt je optimaal ondersteund door je mentor en collega’s. Allemaal om jou te ontwikkelen en klaar te stomen voor de praktijk.

samenwerken

Structuur

Onze technische afdelingen (door de bedrijven veelal Consultancy & Projecten genoemd) vertalen de meest complexe IT-wens naar een helder ontwerp. Met de zekerheid dat het ook echt gebouwd kan worden, de garantie dat de omgeving zich in de praktijk zal bewijzen en effectief beheerd kan worden. Wij werken daarbij volgens vaste processen en structuren (o.a. Prince2 en ITIL), van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en evaluatie. Toch zorgt de dynamiek van alledag dat je ook regelmatig functie- en afdeling overstijgend zult samenwerken en met nieuwe klanten en nieuwe technieken van doen krijgt. Bijvoorbeeld door aan te schuiven in een nieuw project of ad hoc bij een storing.

ontwikkeling

Ontwikkeling

We zien de ontwikkeling in de IT snel doorzetten. Voorheen werd een techneut met schroevendraaier gevraagd. Nu is dat een mouse clicking professional. Dat vraagt om hoger niveau van opleiding, andere communicatie skills (luisteren, adviseren) en een leergierige houding. Bij Odin Groep vinden we het echt belangrijk dat je zelf de intrinsieke motivatie hebt om je te ontwikkelen, om verder te komen. Je moet er voor zorgen dat je als werkgever én als werknemer interessant blijft. Wij helpen je daarbij met traineeships, persoonlijke begeleiding en certificeringsprogramma’s. Van jou verwachten we een ambitieuze houding om met al die mogelijkheden een carrière uit te stippelen die past bij jou kwaliteiten. Jij hebt de regie over je eigen succes!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden