Op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of traineeship?

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Open sollicitatie waarom Odin Groep?

Waarom Odin Groep?

Ontwikkeling van collega's staat voorop bij ons. Niet alleen vaste krachten, maar ook stagiair(e)s krijgen speciale aandacht. Dat doen we in de vorm van een extra begeleidingstraject. In dit traject bieden we jou de kans om door middel van workshops, een persoonlijkheidsanalyse en educatieve sessies jezelf te ontwikkelen. 

Met deze drie sessies stomen we je klaar voor een verdere opleiding of op je eerste ‘echte’ baan.

1. Introductie
2. Jij als professional
3. Workshop solliciteren
tram baan

Introductie

Je maakt kennis met andere stagiairs. Welke studenten zijn er nog meer aan de slag en wat houdt jullie bezig? Ook wordt er een presentatie gegeven over de visie en de toekomst van Odin Groep door algemeen directeur Hans Lesscher. Daarnaast krijg je een rondleiding over de verschillende afdelingen. Zo krijg je een compleet beeld van Odin Groep.

samenwerken

Jij als professional

In deze workshop ga je direct aan de slag met jouw eigen persoonlijkheidsanalyse. Deze wordt gehouden aan de hand van de methode van Insights. In deze sessie krijg je antwoorden op vragen als: wat zijn je talenten en wat zijn je valkuilen en drempels? Hoe ga je hier mee om?

ontwikkeling

Workshop solliciteren

In deze laatste sessie blikken we terug op je stage of afstudeeropdracht; wat heb je geleerd en hoe heb je jezelf ontwikkeld? Daarna volgt de “Workshop Solliciteren” en een speeddate. Hiermee bereid je jezelf voor op je volgende stage, afstudeeropdracht of baan. In welke richting zou je verder willen studeren of willen werken? Wat past bij jou? Op welke studies of banen ga je je richten?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden