ten Hag Groep

De ten Hag Groep is met zeven vestigingen in Oost-Nederland een grote speler op het gebied van onroerend goed en financiële dienstverlening. In 2012 verzorgde Previder voor deze organisatie de overstap van een eigen serveromgeving in het datacenter naar een shared hosting-oplossing op basis van Pasklaar Online.

"Als we een probleem hebben, lossen ze het snel op. De kwaliteit van de support is hoog en dat vind ik heel belangrijk."

Henk Nowee - Systeembeheerder ten Hag Groep

In de nieuw gerealiseerde oplossing draaien enkele branchespecifieke applicaties (die nog niet worden aangeboden in de cloud) op virtuele servers in het datacenter. Office-toepassingen worden aangeboden via Werkplek Online. Al met al leidt de nieuwe ICT-omgeving tot veel tijdbesparing in het systeem- en applicatiebeheer. Spreiding van applicaties en data over meerdere servers en twee datacenterlocaties staat borg voor betrouwbaarheid en beschikbaarheid. En doordat het aantal gebruikers per maand flexibel kan worden aangepast, betaalt de ten Hag Groep uitsluitend voor daadwerkelijk gebruik.

> LEES DE COMPLETE KLANTCASE

De rol van Previder:

  • Inrichten van hosted omgeving o.b.v. van Pasklaar Online voor de 7 locaties
  • Inrichten van 4 VPS'en (virtual private servers)
  • Aanbieden van 99 werkplekken o.b.v. Werkplek Online
  • Ontsluiting naar het datacenter via glasvezel

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden