Sqills

Sqills is een Nederlandse ontwikkelaar van software voor transacties op het internet. Het levert zijn diensten aan diverse bedrijven in de vervoerssector en de kansspelenindustrie. Tot 2012 had Sqills nog een eigen rack met hardware in een datacenter staan, dat dringend aan vervanging toe was. Ze wilden zelf geen hardware meer aanschaffen en beheren, en hebben toen een tender uitgeschreven voor een virtuele oplossing.

"Previder levert ons een uitstekende virtuele infrastructuur, waar wij onze oplossingen op kunnen ontwikkelen en leveren."

Patrick Wolbert - Manager Service Support Sqills

Door de aard van de dienstverlening van zijn klanten zijn zaken als uptime van de infrastructuur met de Sqills-applicaties en schaalbaarheid uiterst belangrijk voor Sqills. Ze verwerken tientallen miljoenen transacties per jaar. De markt voor online transacties groeit snel net als het aantal klanten dat ze bedienen. Een half uurtje downtime kan grote financiële schade opleveren. Previder levert de hosting over twee datacenters. Dit zorgt ervoor dat de diensten bij een storing gewoon blijven doordraaien.

> LEES DE COMPLETE KLANTCASE

Previder levert:

  • Previder IaaS
  • Managed Firewall
  • Service Management
  • Bandbreedte/internetfeed

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden