Reggefiber

Reggefiber, Nederlands marktleider in glasvezel, is een ambitieus bedrijf met een al even ambitieuze missie. De in het Twentse Rijssen gevestigde onderneming wil uiteindelijk alle huishoudens in Nederland aansluiten op het snelste breedbandnetwerk ter wereld. Uiteraard staat of valt de reputatie van een servicegerichte organisatie als Reggefiber met de betrouwbaarheid van de geleverde diensten. Een storing of andere ongewenste onderbreking van de bedrijfsvoering kan al gauw verstrekkende gevolgen hebben.

"Reggefiber heeft voor Previder gekozen vanwege de technische kwaliteit van het datacenter en de facilitaire mogelijkheden in het gebouw"

René Markink - Stafmedewerker ICT Ambulance Oost

Om de mogelijke schade door onverhoopte calamiteiten op de hoofdlocatie tot een minimum te beperken, is Reggefiber op zoek gegaan naar een partner die ervoor kan zorgen dat alle data en de meest essentiële applicaties zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Binnen een bepaalde straal rond Rijssen werden drie datacenters met de gewenste capaciteit gevonden. Uit die drie viel de keuze uiteindelijk op Previder, vooral omdat Previder een totaalpakket kon bieden dat beduidend verder ging dan de mogelijkheden van de concurrenten.


> LEES DE COMPLETE KLANTCASE

Previder levert:

  • Personeelsuitwijklocatie; 12 werkplekken incl kastruimte, connectiviteit naar technische uitwijk in datacenter
  • Uitwijk IT-infrastructuur; 5 racks 16 of 32 ampère in het Previder Datacenter voor hosting IT-omgeving

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden