OBS Twickel

OBS Twickel is één van de 22 scholen die onder de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer (SOPOH) valt. Op de school wordt gewerkt binnen een goed pedagogisch klimaat waarbinnen veel aandacht is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het bestuur van SOPOH vindt het belangrijk dat de SOPOH-scholen de kansen en mogelijkheden benutten die ICT kan bieden in het onderwijs.

“De DNA-methode heeft ons heel duidelijk inzicht gegeven waar wij als school, als team, maar ook als onder- midden- en bovenbouw, voor staan”

Kees Eveleens - ICT Coördinator OBS Twickel

OBS Twickel is een school die niet achter wil blijven op het gebied van ICT in het onderwijs, maar ICT ook niet in wil zetten ‘om het inzetten’. “Als school willen wij graag bij de tijd blijven”, vertelt Kees Eveleens, ICT-coördinator bij OBS Twickel, “maar we willen dat wel volgens een goed beleid doen. Het heeft geen zin om 20 tablets aan te schaffen en vervolgens maar te kijken wanneer we die een keer gaan gebruiken”. Het DNA-traject van Heutink ICT gaf Twickel duidelijke inzichten.

> LEES DE COMPLETE KLANTCASE

De rol van Heutink ICT:

  • Digitale schoolborden
  • DNA
  • Deklas.nu / MOO
  • Ruckus WaaS

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden