KBS De Rietkraag

KBS De Rietkraag, onderdeel van Stichting Mijnplein, hecht veel waar aan goede en duidelijke communicatie tussen school en ouder. Webapplicaties Schoolflits en Schoolwebsite boden hierbij uitkomst. Een eenvoudig te beheren website, gekoppeld aan de narrow-castingapplicatie Schoolflits, maakt het communiceren makkelijk en doelgroepgericht. Daarnaast zocht KBS De Rietkraag naar een oplossing om intern efficiënter met elkaar samen te werken en te communiceren. Heutink ICT hielp daarbij door het inrichten van een Sharepoint-omgeving (Sharepoint Online), welke tevens uitgerold zal gaan worden op andere scholen binnen Mijnplein.

"Doordat Heutink ICT zorgt voor alle technische aspecten van de webapplicaties, hoef ik me daar niet druk om te maken, dat is ideaal."

Rudi Logtenberg - Directeur KBS De Rietkraag

KBS De Rietkraag is erg tevreden met de drie webapplicaties: “Wij zijn al gemaild door ouders dat zij erg enthousiast zijn over de nieuwe website en dat ze hem erg mooi vinden”, aldus Sandra Heuvink, leerkracht op KBS De Rietkraag. Gerard Holtslag vult aan: “Alle scholen van Stichting Mijnplein komen onder een SharePoint-omgeving te hangen, daarnaast krijgt elke school ook nog apart een omgeving. Zo wordt communiceren heel makkelijk.”

> LEES DE COMPLETE KLANTCASE

De rol van Heutink ICT:

  • Schoolwebsite
  • Schoolflits
  • SharePoint
  • Service en Support

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden