iStrongbox

iStrongBox biedt particulieren en organisaties rechtszekerheid bij geschillen waarbij het bestaan van een onderhandse akte wordt bestreden. Vertrouwelijke documenten die vragen om een veilige opslag. Voor iStrongbox was een webapplicatie nodig die het mogelijk maakte om te registreren en om documenten in te uploaden. Daarnaast was het van groot belang dat de documenten in een veilige omgeving terecht zouden komen.

"Web2work en Previder hebben ook (semi-) overheidsklanten, die extra screening eisen. Dat geeft natuurlijk veel vertrouwen"

Rob Lammé - Mede-oprichter iStrongbox

Dat iStrongbox voor web2work koos was geen lastige keuze. De combinatie web2work en datacenterspecialist Previder gaf de doorslag. Want vertrouwelijke stukken vragen om een vertrouwelijke omgeving. Web2work heeft een website ontwikkeld op basis van het DNN platform. Web2work kwam met het idee om aan de front-end een webshop te bouwen, wat er voor zorgt dat bestellingen van klanten kunnen worden afgehandeld. Een supergoed idee omdat wij op deze manier voor een lager bedrag toch de noodzakelijke functionaliteiten kunnen realiseren.

> LEES DE COMPLETE KLANTCASE

De rol van web2work:

  • Website op basis van DNN met een webshop-component

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden