Web2work Webontwikkeling

Uiteindelijk draait het bij web2work om het ontwikkelen van webapplicaties. Deze variëren van websites tot ingewikkelde klantportalen. De afdeling ontwikkeling draagt deze zorg. We dagen je uit om mee te denken over de uitstraling, functionaliteit en techniek van onze oplossingen. Zowel bij ons op kantoor als in de gesprekken met onze opdrachtgevers.

Afdeling Webontwikkeling

Meer dan alleen ontwikkelen

Als softwareontwikkelaar bij web2work werk je voor portalen en websites op het CMS-platform DotNetNuke (DNN). Veel gebruikte technieken zijn ASP.Net, AngularJS, JQuery, C#, PhoneGap en Xamarin. Door te bouwen op een bestaande en bewezen basis, wordt het wiel niet opnieuw uitgevonden, maar blijft maatwerk wel altijd mogelijk door het ontwikkelen van modules. De uitdaging van het ontwikkelteam ligt hem in het zo goed mogelijk uitwerken van de wensen van de klanten. Om te voorkomen dat de klant aan het einde van de rit niet tevreden is, wordt er bij web2work gewerkt volgens de scrum-methodiek. Je schakelt veel met het consultancy-team die op hun beurt veel contact hebben met de klant. Door veel over en weer te schakelen bouw je aan een mooi product. Een ontwikkelaar bij web2work is dus meer dan alleen het pure ontwikkelen. De klant betrekken in het proces is voor de jongens bij web2work net zo belangrijk om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Als klantgerichte ontwikkelaar werk je bij web2work aan webbased en mobiele oplossingen voor aansprekende klanten in het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Ons ontwikkelteam richt zich op de ontwikkeling van maatwerkapplicaties voor grote opdrachtgevers, de uitbouw van ons online communicatieplatform (CMS, narrowcast, app) en de realisatie van complexere websites en intranetten. We doen dit met een team van 18 enthousiaste, betrokken en innovatieve collega’s.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden