Web2work Verkoop

De verkoop van de verschillende weboplossingen van web2work wordt uitgevoerd door zowel verkoopadviseurs als consultants. Zij adviseren en ondersteunen zowel bestaande klanten als prospects en houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. De doelgroep van web2work bestaat uit de zakelijke markt en onderwijsinstellingen.

Afdeling verkoop

Zakelijke markt

De verkoop in de zakelijke markt vindt plaats in nauwe samenwerking met de andere bedrijven en afdelingen binnen de Odin Groep. De marketingafdeling van de Odin Groep ondersteunt bij de online en offline profilering van web2work met behulp van de website, social media, online advertising. Zo leveren zij leads aan die door de verkoopadviseurs opgevolgd worden. De verkoopadviseurs onderhouden op hun beurt nauwe contacten contact met de verschillende afdelingen van zusterbedrijf Previder. Via hen kunnen nieuwe contacten worden gelegd om de verschillende weboplossingen onder de aandacht te brengen bij hun klanten. Uiteraard boren onze verkoopadviseurs op creatieve wijze ook hun eigen netwerk aan om aan  nieuwe klanten te komen.

Onderwijs markt

Web2work heeft in het primair onderwijs in samenwerking met zusterbedrijf Heutink ICT een grote klantenkring met honderden onderwijsinstellingen in heel Nederland opgebouwd. Deze onderwijsinstellingen worden geholpen met schoolwebsites, apps (voor oudercommunicatie), narrowcasting-, en Sharepointomgevingen. De consultants houden contact met de bestaande klanten zodat nieuwe wensen gesignaleerd worden en direct aanvullende oplossingen aangeboden kunnen worden. Via Heutink ICT (van directie tot de accountmanagers) worden leads aangedragen. De verkoopadviseurs van web2work besteden dus veel tijd aan het onderhouden van de goede contacten met Heutink ICT en pakken de leads al dan niet in samenwerking met hen op. Het komt regelmatig voor dat ze samen presentaties geven bij scholen en schoolbesturen hen te informeren en enthousiasmeren over de weboplossingen.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden