Previder Verkoop

Doorgaans zijn verkoopafdelingen verdeeld in een binnen- en een buitendienst. Dat is bij Previder niet anders, maar waarom zou je daarnaast ook niet de beide werelden kunnen combineren? Iemand in de binnendienst én in de buitendienst plaatsen dus. Dat werkt bij Previder. En het is leerzaam hebben we gemerkt. Zo kan je groeien in je functie en je ambities waarmaken.

Afdeling verkoop

Binnendienst

De klanten van Previder gaan steeds bewuster om met het maken van IT-keuzes. In een tijd waarin informatiebeveiliging, outsourcing en cloud hotte items zijn, willen zij niet alleen ‘even wat bestellen’ maar hebben ze ook steeds meer behoefte aan advies voor een passende oplossing. Werken op de binnendienst van Previder betekent daarom ook veel meer dan alleen maar offertes uitschrijven en omzetten in orders. Je vormt een efficiënt team samen met een vaste teammanager. Dat maakt het werken op de binnendienst ook zo leuk. Je adviseert je collega's en (vaste) klanten over wat voor hun de beste oplossing is. En die klanten zijn heel divers. Omdat we gebruik maken van de nieuwste technieken en technologieën leer je veel in een korte tijd. Op die manier groei je snel in de organisatie en is een eventuele stap naar de buitendienst helemaal niet ondenkbaar.

Afdeling verkoop
Afdeling verkoop

Buitendienst

Als Accountmanager bij Previder ben je hét gezicht bij de klant. Samen met je ‘vaste’ binnendienst-buddy spar je met de klant over een oplossing voor hun probleem. Dat betekent dat je veel verstand hebt van de nieuwste (cloud) technieken, maar ook dat je een gewilde gesprekspartner bent op directieniveau. Werken op de buitendienst betekent dat je te maken krijgt met een breed scala aan klanten die variëren van zorginstellingen tot woningcorporaties tot bouwbedrijven en alles wat daartussen valt. Daarbij probeer je als Accountmanager nieuwe klanten binnen te halen, door in een korte tijd een goede band op te bouwen met de klant. Door goed te luisteren naar de klant kan een Accountmanager perfect aanvoelen waar de pijnpunten liggen en wat de juiste oplossingen zijn.

 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.