Previder Projecten & Consultancy

De afdeling Projecten & Consultancy is met 20 collega's verantwoordelijk voor de realisatie van IT-oplossingen op het vlak van virtualisatie, infrastructuur en cloud services. Hier wordt ontworpen én gebouwd. Op project- en detacheringsbasis. Daarnaast zijn de collega's op deze afdeling belast met de o zo belangrijke productontwikkeling. 

De afdeling Projecten & Consultancy heeft de afgelopen jaren met succes nieuwe Cloud oplossingen geïntroduceerd en diverse (middel)grote organisaties voorzien van vooruitstrevende hybride Cloud oplossingen. Dat begint elke keer weer met een helder ontwerp, met de zekerheid dat het ook echt gebouwd kan worden en de garantie dat de omgeving zich in de praktijk zal bewijzen.

De afdeling bestaat uit Projectmanagers, IT Specialisten, Cloud Architecten en Consultants met expertises in Microsoft, VMware, Citrix, Netapp, RES en HP. De Projectplanner is belast met de moeilijke taak om de projecten goed in te plannen. Samen hebben ze hun jarenlange ervaring en kennis van Prince2 verwerkt in een eigen aanpak; de online werkplekken. Deze werkplekken kenmerken zich door een strikt onderscheid in de verschillende fases van een project. Een geolied proces voor uw hele IT-traject, van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en evaluatie.

De collega’s op deze afdeling zorgen er voor dat alle (cloud)oplossingen samen als pasklare bouwstenen in elkaar vallen en zo tot maatwerk ingezet worden. Een hele uitdaging. En een afwisselende baan. Want werken op deze afdeling betekent dat je schakelt met alle geledingen van het bedrijf en daarbuiten. Je hebt immers veel van doen met externe leveranciers.

Productontwikkeling

Binnen de afdeling Projecten & Consultancy houden een aantal senior IT-specialisten zich bezig met de productontwikkeling. Zij ondersteunen de technische afdelingen bij het ontwerpen van IT-omgevingen en het geven van complexe beheervraagstukken. Maar veel meer nog houden zij zich bezig met de toekomst. Welke technieken zetten we wel in en welke niet. En in welke vorm. Zij zijn de denktank van Previder en zijn in technisch opzich verantwoordelijk voor het productportfolio.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden