Previder Operations Core

Binnen het Operations Core-team zijn diehard DevOps techneuten dagelijks bezig met het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van de platformen, terwijl het Care team zich bezighoudt met service en support.

Previder Operations Core

Daar waar de Care-collega’s veel schakelen met klanten zijn het de Core-collega’s die het beheer en ontwikkeling van de onderliggende platformen voor hun rekening nemen. Core werkt continu aan de backbone, aanbieden van online werkplekken, datacenter- en cloudinfrastructuur van Previder. Ze schakelen continu met vendoren die een rol spelen bij die platformen; techneuten van onder meer NetApp, Cisco, Fortinet, VMware, Dell schuiven regelmatig aan in projecten, voor onderhoud of een storing (gelukkig gebeurt dat niet vaak). Samen met hen hebben we sessies over innovatie, zetten nieuwe systemen op en ondersteunen Care bij complexe vraagstukken die ook invloed hebben op het platform.

Previder Operations Core
Previder Operations Core

Het Core team is een ingewerkt DevOps team bestaande uit softwareontwikkelaars, storage & virtualisatie engineers en infrastructuur engineers. Het unieke aan dit team, is dat er ontzettend veel kennis bij elkaar zit. Maar, misschien nog wel mooier, iedereen op de afdeling is bereid om zijn kennis te delen met collega’s. Ook de engineers van vendoren! Daarmee zijn we een nationale autoriteit op gebied van datacenter en cloud technologie.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden