Previder Operations Care

De afdeling Operations is onder te verdelen in: Core en Care. Binnen het Core-team zijn diehard DevOps techneuten dagelijks bezig met het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van de platformen, terwijl het Care team zich bezighoudt met service en support.

Previder Operations Care

Het Care-team bestaat uit een servicedesk, systeembeheer, servicedelivery en servicemanagement. Care-collega’s houden zich bezig met het implementeren van orders, het dagelijks beheer van alle klantsystemen, bewaken en uitvoeren van rechten en plichten vanuit alle SLA’s, het verwerken van meldingen in ons ITSM systeem, projectmanagement en servicemanagement. We zoeken daarbij naar collega’s die klantgericht, proactief en communicatief sterk zijn. Begrippen die alleen waarde hebben als je ze koppelt aan duidelijke afspraken en individuele trainingen. En dat is precies waar we elkaar op coachen binnen het Care-team. 

Previder Operations Care
Previder Operations Care

De skilled servicedesk van Previder verwerkt 70% van alle meldingen. Overige meldingen worden doorgezet naar de beheerders van de technische teams. Omdat we met de nieuwste technieken en een heel divers en hightech dienstenportfolio werken, leer je in korte tijd heel veel. De servicedesk binnen Previder is een zeer uitdagende omgeving, waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt toegewezen. Dat maakt een functie op deze afdeling natuurlijk zeer dynamisch en afwisselend. Belangrijk onderdeel van het Care-team is het incidentmanagement proces. D.m.v. regulier beheer, controles, en monitoring voorkomen we op proactieve en preventieve wijze dreigende verstoringen. En reactief lossen we de verstoringen snel en adequaat op. Hierbij is de relatie en de samenwerking tussen het Core- en Care-team van cruciaal belang. 

Zoals gezegd, Previder biedt volop mogelijkheden om door te groeien. Dat geldt extra voor het Care-team. In overleg is veel mogelijk en hulp is altijd beschikbaar gedurende dit traject. Dat maakt het werken bij het Care-team ontzettend leuk, uitdagend en afwisselend. 

 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.