HR

Afdeling HR (Human Resources) van Odin Groep streeft ernaar om haar collega’s iedere dag met plezier naar hun werk laten gaan. Dat doen we vanuit twee locaties (Hengelo en Vianen) en met een team van 10 professionals: drie HR-adviseurs, twee HR-assistenten, een salarisadministrateur een HR-manager en drie recruiters.

We willen het beste halen uit onze Odin-collega’s en hen optimaal laten ontwikkelen als professionals en als mens. Hier geven we hen de ruimte voor door onder andere onze Odin Academy: een trainingsaanbod dat voor iedere medewerker toegankelijk is met interessante technische trainingen of trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verder zorgt HR er natuurlijk voor dat de basis op orde is: salaris op tijd, contracten op orde, heldere arbeidsvoorwaarden en HR-ondersteuning op de werkvloer.

Elk bedrijf heeft een vaste HR-adviseur als aanspreekpunt zodat zij de collega’s en de HR-uitdagingen van het specifieke bedrijf goed leert kennen. De adviseurs werken hierbij veel samen met verschillende (team)managers. Daarnaast heeft iedere HR-adviseur een eigen specialisme. Denk hierbij aan de verantwoordelijkheid voor een project of HR-instrument zoals leiderschapsontwikkeling, talentmanagement, Odin Academy, HR automation of het functiehuis.

Onze recruiters hebben oog voor talent en zien het als een uitdaging om de perfecte match te realiseren. Het is strategie van Odin Groep om recruitment op eigen kracht te realiseren, zonder externe bureaus. Daarom regisseren we het gehele recruitment-proces zelf: van het aanboren van nieuwe bronnen, het maken van contact, het uitvoeren van de selectie tot en met het maken van de deal. Het opbouwen en onderhouden van een up-to-date netwerk van potentiële IT-kandidaten en commerciële talenten is hierbij ontzettend belangrijk. Ook werken we aan verbeteringen en innovatie op het gebied van werving, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden