Odin HR

De afdeling HR (Human Resources) stelt alles in het werk om de Odin Groep medewerkers iedere dag met plezier naar hun werk te laten gaan. Dat doen ze met een team van 2 HR-adviseurs, 1 HR manager, 1 HR assistent en 1 recruiter. Samen streven ze naar een Odin Groep die intern en extern als top werkgever gezien wordt.

Odin Groep HR

HR zorgt dat de basis op orde is: salaris op tijd, contracten zijn op orde, arbeidsvoorwaarden zijn helder en duidelijk geregeld. Maar om een klimaat te krijgen waarin we het beste uit de mensen halen is een HR-afdeling nodig die verder reikt dan de administratieve kant, zoals contracten, pensioenen enz. Juist de ontwikkeling van personeel staat hoog in het vaandel bij de Odin Groep. Dat vraagt om een HR-afdeling die zich richt op het ontwikkelen van mensen. Zij zijn ons bestaansrecht en zorgen er iedere dag voor dat onze klanten met een grote lach gebruik kunnen maken van onze dienstverlening.

De HR-adviseurs hebben allen een eigen bedrijf of stafafdeling in hun portefeuille. Ze schakelen dus veel met de verschillende managers en schuiven regelmatig aan bij een directieoverleg. Ze coachen hen op thema’s als: verzuim, performance management en talentontwikkeling. Met name dat laatste is van groot belang in een IT wereld die volop in ontwikkeling is en staat nooit stil. Wij vragen veel van onze collega’s en stimuleren om stil te staan bij persoonlijke ontwikkeling en certificering. Van daar ook Odin Career Tracks.

Onze recruiter is continu op jacht naar talent. IT-bedrijven zijn constant op zoek naar technisch personeel. Ze zijn gewild, dus is het een grote uitdaging om perfecte matches te realiseren. Ook een recruiter schakelt veel met de managers binnen de bedrijven. Komt er een vacature vrij, dan is het aan de recruiter om daar een goede vacaturetekst voor te schrijven, deze uit te zetten en de eerste gesprekken te voeren. Daarbij wordt veel geschakeld met de afdeling Marketing & Communicatie om er voor te zorgen dat we ons als werkgever goed presenteren en de vacatures via alle mogelijke wegen die perfecte kandidaat bereiken.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden