Odin Finance & Control

De afdeling Finance & Control is verantwoordelijk voor de volledige en accurate financiële administratie van de Odin Groep en de bedrijven binnen de Odin Groep. In het enthousiaste team van tien medewerkers staat kostenbesparing en efficiency voorop.

Odin Groep Administratie

Werken voor Finance & Control houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de Odin Groep of van één van de vier gespecialiseerde bedrijven de organisatie. Wij zijn elke dag druk bezig met het voorbereiden, controleren, uitwerken en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende correspondentie, offertes en facturen. Jij bent verantwoordelijk voor deze digitale verwerking en ondersteunt daarnaast je directe collega’s binnen de afdeling maar je schakelt ook regelmatig met collega's van de bedrijven. Naast die verantwoordelijkheid en samenwerken is vrijheid één van de kernwoorden van de afdeling administratie. Je geniet veel vrijheid om in overleg zelf je werktijden in te vullen. 

Finance & Controle verwerkt haar inkoop- en verkoopfacturen digitaal met de nieuwste software waardoor het arbeidsintensieve verwerkingsproces verleden tijd is. Door dit efficiënter werken is er ruimte om met een scherpe blik de (financiële) processen te monitoren en verbeteren.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden