Odin Facilitair

De afdeling 'Facilitair' bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die er dag in, dag uit letterlijk voor zorgen dat de Odin Groep blijft draaien. Het is vooral een hele belangrijke, ondersteunende afdeling. Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat alle medewerkers van de Odin Groep zo goed mogelijk en met minimale belemmeringen hun werk kunnen doen.

Afdeling Facilitair

De facilitaire collega's zijn natuurlijk zorgzaam en hebben een grote mate van verantwoordelijkheid. Ze zijn zichtbaar op de werkvloer en daarmee een onmisbare factor binnen de organisatie van de Odin Groep. De afdeling Facilitair is op te splitsen in drie ondersteunende teams: Receptie, Catering en Facilitair

Receptie

De dames bij de receptie zorgen voor het inkomend telefonisch verkeer, ontvangen bezoekers en hebben nauw contact met de beveiliging. Het is de taak van de receptie om bezoekers zich thuis te laten voelen en dat inkomende telefoontjes vriendelijk te woord worden gestaan en naar de juiste persoon doorgezet worden. 

Afdeling Facilitair
Afdeling Facilitair

Catering

De afdeling catering draagt zorg voor het bedrijfsrestaurant. Zij bereiden lunches voor, zorgen voor de koffievoorzieningen en bereiden diners voor bijeenkomsten en events. Tijdens de lunch voorzien zij medewerkers en gasten van heerlijke broodjes en andere verantwoorde producten. Er wordt dagelijks een vers en gevarieerd aanbod van producten, sapjes en gerechten aangeboden. Daarbij staat kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel.

Facilitair

Het team facilitair bestaat uit schoonmakers, tuinmannen en de huismeesters. Het is hun taak om met het leveren van ondersteunende diensten ervoor te zorgen dat medewerkers van de Odin Groep zonder problemen kunnen werken. Zo zorgen de schoonmakers voor een schone werkplek, oefenen de huismeesters allerhande technische werkzaamheden uit en kijken de tuinmannen om naar een groene leefomgeving.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden