Heutink ICT Training & Advies

Al ruim twintig jaar werken scholen aan de implementatie van ICT. Dat gebeurt met wisselend succes. Voorwaarden om ICT met succes te implementeren zijn een duidelijke, breed gedragen visie, een goede projectleider en specifiek geformuleerde doelen. Heutink ICT kan daar uitstekend bij helpen. Vanaf de afdeling Training & Advies wordt een pakket diensten en opleidingen aangeboden die naadloos op elkaar aansluiten.

Afdeling training & advies

Onderwijsconsulenten

Op de afdeling Training & Advies werken enthousiaste onderwijsconsulenten. Ze komen veelal uit het onderwijs en voelen zich als een vis in het water op het snijvlak van ICT en leerprocessen. Mede dankzij deze enthousiaste specialisten is Heutink ICT een echte onderwijsclub. Een club die begrijpt wat scholen denken, voelen en willen – en daarnaar handelt.

Afdeling training & advies
Afdeling training & advies

De afdeling Training & Advies is erg belangrijk voor Heutink ICT. De invulling van ICT in het onderwijs is er namelijk niet eentje die van de ene op de andere dag heel soepeltjes verloopt. Docenten en leerlingen moeten kunnen werken met de oplossingen. Heutink ICT biedt trainingen en cursussen aan die iets toevoegen aan het onderwijs. Heutink ICT staat geregistreerd bij het CRKBO en de meeste trainingen en workshops zijn geaccrediteerd door Registerleraar.nl. Daarnaast is Heutink ICT steeds vaker een gewilde gesprekspartner als het gaat om ICT inzetten in het onderwijs. Zo is bijvoorbeeld het DNA-model ontwikkeld, die gebruikt wordt om scholen te helpen met het in kaart brengen van de huidige situatie op het gebied van ICT, maar ook de gewenste situatie uit te schetsen. De adviseurs van Heutink ICT houden zich dagelijks bezig met deze vraagstukken met als doel ICT zo feilloos en effectief mogelijk in te zetten.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden