Heutink ICT Projecten

Het Projectbureau van Heutink ICT is verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de - de naam zegt het al - projecten. Het is een veelzijdige afdeling met verschillende expertises.

Afdeling projecten
Heutink ICT sjerp
Heutink ICT werkoverleg

Zodra een project uitgerold gaat worden, komen daar verschillende expertises bij kijken. Ten eerste is er een projectleider die het hele project onder zijn hoede neemt. Daarnaast zijn er netwerkspecialisten die de technische implementatie op locatie uitvoeren. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de hele planning en de administratieve taken hier omheen. Deze taken worden vanuit Hengelo vervult. Ook wordt er veel geschakeld met bijvoorbeeld de afdeling Training & Advies. Want zodra oplossingen zijn geïmplementeerd moeten de gebruikers er nog mee leren werken. De afdeling is al met al een hecht team en er wordt veel van elkaar geleerd.

 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.