Heutink ICT Ontwikkelteam

MOO staat voor Mijn Omgeving Online en is de online leer- en werkomgeving van Heutink ICT. Deze op AngularJS, ASP.NET MVC, Web API, oAuth2, C#, MSSQL en Redis gebaseerde omgeving vormt een digitale leer- en werkomgeving (DLWO) waar meer dan 500.000 basisschoolleerlingen en –leerkrachten optimaal kunnen leren en samenwerken.

Ontwikkelteam

Het 12-koppige MOO team ontwikkelt en onderhoudt MOO. Continu nieuwe functionaliteiten ontwikkelen en de bestaande functionaliteiten blijven verbeteren is wat ze op deze afdeling doen. En dat is een supergrote uitdaging. Daarnaast ontwikkelen zij ook nog aan het deklas.nu concept, ooit het eerste specifieke netwerkconcept voor het onderwijs.

Heutink ICT planbord
Heutink ICT overleg

Het MOO-team is een hecht team. Dat moet ook wel want je bent als team verantwoordelijk voor MOO maar binnen het team heeft iedereen wel zijn eigen expertise. Tijdens het tweewekelijkse sprintoverleg worden door middel van een potje scrumpoker de acties voor de twee weken daarop uitgezet. Acties worden gecategoriseerd en aan de hand daarvan wordt de doelstelling van de sprint vastgesteld. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden