Yaxchilan Parera

Mijn kracht is dat ik zowel commercieel als technisch geschoold ben. Ik heb de opleidingen Ondernemer Manager Detailhandel en ICT Beheerder allebei afgerond binnen 5 jaar. Na afronding van deze studies heb ik de vervolgstudie Commerciële Economie aan de Windesheim Hogeschool gedaan. Maar na een jaar, en het behalen van mijn propedeuse, kwam ik erachter dat ik het werkveld in wilde.

Hoe ziet je loopbaan eruit?

Ik kon aan het werk bij mijn voormalig stageadres; een Telecombedrijf. Daar ben ik een echte salesman geworden. Daarna ging ik aan de slag bij een distributeur van IT-producten. Bij dat bedrijf heb ik er bewust voor gekozen om te beginnen op de afdeling verkoop binnendienst alvorens de stap naar de buitendienst te maken. Diezelfde stap, van binnendienst naar buitendienst, heb ik ook gemaakt bij Previder en daar is een reden voor: Op de binnendienst leer je het bedrijf, de collega’s en de producten van het bedrijf goed kennen. Dat is voor mij de basis om een goede accountmanager te worden in de buitendienst.

"Het enthousiasmeren van mensen voor de producten en diensten waarin ik geloof, dat is waar het mij om gaat."

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd mountainbike ik graag met collega’s. Ik zit in het bestuur van het mountainbikegroepje van de Odin Groep en organiseer ik met collega’s leuke fietsactiviteiten. Verder heb ik altijd fanatiek gebasketbald, maar daar ben ik mee gestopt vanwege een blessure.

Bedrijf Previder
Afdeling Verkoop
Functie Accountmanager
Favoriete gadget iPhone 6s
Favoriete website Google.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.