Tom Linderman

Ik ben als adviseur weboplossingen medeverantwoordelijk voor het commerciële beleid van web2work. In overleg met de directeur bepalen we de strategieën voor de positionering en verkoop van onze producten en diensten.

Strategie en positionering? Je doet dus meer dan alleen sales?

Mijn functie gaat verder dan alleen sales en klantcontact. Samen met de directeur, de consultants en ontwikkelaars zijn we continu op zoek naar verbetering van onze oplossingen en nieuwe doelgroepen. Dat raakt dus de strategie en positionering. Mooie afwisseling. Ook al omdat ik veel contact heb met de marketing afdeling, de verschillende zusterbedrijven binnen de Odin Groep en met een aantal externe bedrijven en instellingen samenwerk. 

Wat betekent de Odin Groep voor jou?

De Odin bedrijven zijn erg belangrijk voor ons. Via hen kom ik in contact met veel nieuwe bedrijven. Bovendien hebben we samen met Heutink ICT de unieke online communicatieoplossing SchoolWapps ontwikkeld. Vanuit mijn rol bij web2work is het dus zaak die contacten met de andere accountmanagers warm te houden. Maar ook intern ben ik het eerste aanspreekpunt voor verkoopvraagstukken. Ik regel  de afspraken, de follow up en het binnenhalen van de order. Tevens zorg ik voor eenduidige verkooppresentaties met bijbehorende documentatie, promotiemateriaal en voorstellen die door iedere web2work medewerker of collega binnen de Odin Groep gebruikt kan worden.    

"De kwaliteit van je werk is zo goed als de klant zegt dat deze is!"

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan sport. Ik ben een voetballiefhebber en speel al van jongs af aan bij K.v.v. Quick’20 in Oldenzaal. Hier ben ik tevens actief als technisch coördinator bij het eerste zaterdag elftal van Quick’20. Daarnaast ben ik wekelijks te vinden op het hockey – of voetbalveld bij mijn kinderen.

Bedrijf web2work
Afdeling Verkoop
Functie Teamleider verkoop / Adviseur weboplossingen
Favoriete gadget iPhone 
Favoriete website Voetbalzone.nl, Sportwereld.nl en Schoolwapps.nl

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden