Roy Elfering

In 2008 heb ik gesolliciteerd op een vacature in de krant voor een functie bij Heutink ICT. Ik ben op gesprek geweest met een externe recruiter die werkte voor de Odin Groep destijds en iemand van Heutink ICT. Ik ben uiteindelijk niet aan de slag gegaan bij Heutink ICT maar bij Previder, omdat ik daar beter paste. Ik kom namelijk uit de kantoorautomatisering en had al veel ervaring met technieken en systemen die Previder ook toepast.

Wat zijn je werkzaamheden bij Previder?

Ik ben bij een aantal klanten gedetacheerd en ben daar onder meer verantwoordelijk voor de netwerken van de klanten. Ik maak samen met de klanten beslissingen om voor een zo goed mogelijk netwerk te zorgen. Naast het beheren van netwerken rol ik ook vaak zelf netwerken uit en help ik met de voorbereiding. Intern wordt Lesscher Pasklaar Online (LPO-platform), het Cloudplatform van Previder waar verschillende Clouddiensten onder vallen, ontwikkeld en ik doe de voorbereiding zodat we daarna de netwerken bij de klanten makkelijk uitgerold kunnen worden.

Voor wat voor soort klanten werk je?

Voor Bibliotheek Gelderland is er een platform ontwikkeld en dat moet voor ongeveer voor 50 vestigingen uitgerold worden. Naast het platform moeten bijvoorbeeld ook de verbindingen tussen de vestigingen gelegd worden. 

"Wij zien bij de Odin Groep geen problemen, we zien alleen uitdagingen."

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Ik kijk graag voetbal en het liefst naar mijn favoriete club, Heracles Almelo. Dat zorgt voor een gezonde spanning op werkvloer omdat veel collega’s supporter zijn van FC Twente. Ik heb vroeger veel gebasketbald maar daar ben ik mee gestopt vanwege blessures. Zelf fiets en mountainbike ik veel en het liefst met collega’s. Zo hebben we vorig jaar nog meegedaan met de Amstel Gold Race en de Tecklenburg Rundfahrt in Duitsland.

Bedrijf Previder
Afdeling Projecten & Detachering
Functie IT Specialist
Favoriete gadget iPhone 6s
Favoriete website Formule1.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.