Robert Verbeek

Na mijn opleiding MBO Retailmanagement 4 ben ik de studie Commerciële Economie gaan volgen aan het Saxion te Enschede. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een consultancybureau en met dit bureau had ik een afspraak met Heutink ICT. Tijdens deze afspraak kreeg ik al een positieve indruk van Heutink ICT. Na het behalen van mijn diploma besloot ik te solliciteren op de functie van verkoper binnendienst.  Nadat ik mijn sollicitatiebrief persoonlijk had afgeleverd, ben ik op gesprek geweest en ben ik aangenomen.

Heb je meerdere functies uitgeoefend binnen Heutink ICT?

Toen ik begon op de verkoop binnendienst zag ik kansen voorbij komen om onze webshops te verbeteren. Deze ideeën heb ik aan het management gepresenteerd die mij daarna de vrijheid hebben gegeven om, samen met de afdeling marketing, de webshop op de schop te nemen. Na een tijdje leidde deze verbeteringen tot een stijging van de online omzet. Dit was natuurlijk fantastisch. Begin 2015 namen we het besluit om het volledige assortiment van Heutink ICT naar de webshop van Heutink Rijssen te verhuizen. Hier lag voor mij de taak om dit project namens Heutink ICT te coördineren. Daar hoorde ook een nieuwe functie bij: E-commerce specialist. Initiatief tonen wordt bij de Odin Groep dus beloond!

"Initiatief nemen wordt beloond bij de Odin Groep."

Wat zijn je ambities bij Heutink ICT?

In samenwerking met de marketingafdeling van de Odin Groep wil ik de online propositie van Heutink ICT naar een nog hoger niveau brengen. Ik ben van mening dat ons dit ook zeker gaat lukken. Het is ontzettend fijn om te weten dat er altijd een team voor je klaar staat om je te helpen als je ergens een keer niet uitkomt. En dat is nou precies waar de Odin Groep voor staat: iedereen staat altijd klaar voor elkaar.

Bedrijf Heutink ICT
Afdeling Verkoop
Functie E-commerce specialist
Favoriete gadget Mijn mountainbike en wakeboard
Favoriete website Het 'Global Mountain Bike'-kanaal op Youtube
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.