Rob Venekamp

Via een goede bekende werd ik gewezen op een vacature bij Heutink ICT. Na mijn MBO opleiding netwerkbeheerder niveau 4 en een halfjaar Informatica aan de Saxion Hogeschool kwam ik er namelijk snel achter dat ik meer had met het netwerkbeheer dan met de informatica. De vacature kwam dus als geroepen!

Wat doe je bij Heutink ICT?

In september 2014 ben ik begonnen met werken bij Heutink ICT op de servicedesk. Al gauw kon ik aan de slag als netwerkspecialist, waar ik dagelijks basisscholen bezocht om netwerken te installeren en meer. Tegenwoordig draag ik de titel Specialist Netwerk Ontwikkeling. Als Specialist Netwerk Ontwikkeling ben ik mede verantwoordelijk voor de technische basis van het MOO/Deklas.nu platform, lokaal en in de cloud. En initieer, test, plant en implementeer ik vernieuwingen van de IT infrastructuur.

Wat zijn je ambities?

Bij Heutink ICT voel ik me op mijn plek. Je krijgt hier veel feedback over je functioneren. Dit geeft mij de kans om me te ontwikkelen. Je hebt als werknemer geregeld voortgangsgesprekken met je leidinggevende, over je huidige functie en wat er van je verwacht wordt. Maar ook wat je zelf wilt en hoe je jezelf kunt verbeteren zodat je kunt doorgroeien binnen Heutink ICT of misschien wel de Odin Groep. Inmiddels heb ik een stap gemaakt binnen Heutink ICT, ik vind het mooi dat me die kans hier geboden wordt!

"Door de goede feedback krijg ik de kans mezelf te ontwikkelen."

En in je vrije tijd? Wat houd je dan bezig?

Ik ben een fanatiek mountainbiker en ik ga graag met vrienden naar festivals. Dat mountainbiken doe ik overigens ook regelmatig met collega’s van de Odin Groep. We zien en spreken elkaar ook buiten het werk om.

Bedrijf Heutink ICT
Afdeling Ontwikkeling
Functie Specialist Netwerk Ontwikkeling
Favoriete gadget iPhone 6
Favoriete website Tweakers.net
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.