Rob Pijffers

In 2005 ben ik begonnen bij Introweb, dat nu Previder is. In het begin hield ik me bezig met zowel de binnendienst als de buitendienst en in 2011 heb ik de stap gemaakt naar Partnermanager waarbij ik verantwoordelijk ben voor het partnerkanaal.

Werken via Partners. Is dat ingewikkeld?

We zijn altijd samen met onze partners op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Een leuke uitdaging! Ik kom in verschillende regio's en probeer IT-dienstverleners warm te maken voor ons uitgebreide portfolio. Dat portfolio bevat bouwstenen waarmee zij hun eindklant een oplossing kunnen bieden zonder zelf zwaar te investeren. Het is interessant om te zien hoe partners met de veranderingen omgaan in de IT. Wij kunnen ze echt helpen. Al denken klanten die iets verder weg zitten dat ze hun IT echt om de hoek moeten hebben. Dankzij de opkomst van de 'cloud' is de feitelijke afstand geen issue meer. En daarbij, hoe vaak kom je nou daadwerkelijk in een datacenter. Als 't draait, draait het! Gezien de geografische ligging van onze datacenters is het niet zo dat we enkel partners in Overijssel hebben. Mijn 'speelveld' is Nederland en ja, mijn geografische kennis is er wel op vooruit gegaan, ondanks de navigatiesystemen. 

"Nee verkopen aan een klant is geen optie bij Previder, er zijn altijd mogelijkheden."

En de sfeer?

Bij Previder heerst er altijd een goede en gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen met plezier naar zijn werk gaat. De directie is hier ook altijd benaderbaar en als je ergens mee zit, kun je er direct terecht. Tevens worden er met regelmaat 'uitjes' georganiseerd door zowel de organisatie als de afdeling om de onderlinge band te versterken.

En in je vrije tijd, wat doe je dan?

Helaas heb ik veel hobby’s, waaronder duiken, mountainbiken, reizen, koken en zeker niet op de laatste plaats muziek. Zowel concerten bezoeken als ook wat gitaar spelen in bandjes, waarbij de stijlen redelijk uiteen lopen. Van Metallica tot Dire Straits zeg maar. Gelukkig worden een aantal hobby’s ook door de familie gedeeld. Denk hierbij aan reizen, koken, sporten en muziek maken. Al met al, die vrije uurtjes kom ik wel door!

Bedrijf Previder
Afdeling Verkoop
Functie Partnermanager
Favoriete gadget iPad, iPhone
Favoriete website Computable.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.