René Schepers

Sinds ik geïnteresseerd ben in de techniek wil ik al werken bij Lesscher IT, dat inmiddels gefuseerd is met Previder. Wellicht klinkt dit gek maar ik had al zoveel goede verhalen gehoord via mensen die daar werkten of zaken hadden gedaan bij deze IT-specialist uit oost-Nederland.

Welke functie beoefen je bij Previder?

In juli 2011 mocht ik ook daadwerkelijk aan de slag bij Lesscher IT, inmiddels Previder. Ik ben aangenomen als projectengineer maar heb de ambitie om door te groeien naar technisch consultant. Als technisch consultant ben je meer een architect en dat spreekt mij echt aan. De uitdaging in mijn werk vind ik in het intensieve klantencontact.

Intensieve klantencontacten? Wat is daar uitdagend aan?

Het opbouwen van warme contacten gedurende de looptijd van het project vind ik interessant en leuk. Ook vind ik de diversiteit aan de klanten die Previder heeft leuk. De ene keer sta ik in een magazijn met schoenen met stalen neuzen en de andere keer in een OK van een ziekenhuis met een doktersjas aan. Zo hebben we bijvoorbeeld, met een fanatiek team, een mooi project opgeleverd voor NL Healthcare.

"Er heerst hier absoluut geen zesjescultuur."

NL Healthcare? Daar is veiligheid vast extra belangrijk?

Bij de Odin Groep kiezen we altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Er heerst hier absoluut geen zesjescultuur. Als we iets doen, doen we het goed. Daarom komen we binnen NL Healthcare ook steeds weer terug voor nieuwe klussen bij zusterbedrijven. Daar gaan veel zorginstellingen achter schuil waar we bewezen hebben met onze aanpak en gecertificeerde platformen een veilige oplossing te kunnen leveren.

En je collega's?

Onder de collega’s heerst een vriendschappelijke sfeer. Zo zit ik in een wielrenclubje met een aantal collega’s en oud-collega’s van de Odin Groep. We hebben vorig jaar zelfs meegedaan met de Amstel-gold Race waarbij de fietstenues gesponsord werden door de Odin Groep(zie foto).

Bedrijf Previder
Afdeling Projecten & Detachering
Functie IT Consultant
Favoriete gadget Fit Bit (Smart Watch)
Favoriete website NU.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.