Maurice Reuver

In 2004 ben ik afgestudeerd op het MBO Niveau 4 als Netwerkspecialist en ICT Beheerder. Ik ben daarna begonnen als Systeembeheerder bij een IT-bedrijf in Tubbergen. Op zich een gunstige locatie omdat ik daar ook woon en voetbal bij TVC’ 28. Op zondag speel ik daar fanatiek mijn wedstrijden met vrienden. In 2008 ben ik benaderd via een headhunter om bij Heutink ICT aan de slag te gaan als servicedeskmedewerker.

Voor welke klanten ben je zoal verantwoordelijk?

Ik ben in mijn huidige functie mede verantwoordelijk voor alle audio- en videoaangelegenheden bij de zakelijke klanten van Previder en voor het onderwijs bij Heutink ICT. Ik regel de storingsafhandelingen en stuur 3 netwerkspecialisten aan voor Heutink ICT, Heutink ICT GMBH en Previder. Daarnaast ook nog 2 A/V specialisten voor Heutink ICT en Previder. Ik help dus ook klanten van andere bedrijven binnen de Odin Groep.

"Een oplossing bedenk je samen."

Wat vind je van het werk bij Heutink ICT?

Het leuke aan mijn werk is dat ik in een enthousiast team participeer. Bij Heutink ICT denken we aan elkaar en houden we rekening met elkaar. Iedereen heeft plezier in zijn werk en dat zie je weer terug in de prettige sfeer die er heerst op de werkvloer. Wij begrijpen het onderwijs door onze nauwe samenwerking met Heutink Rijssen waardoor wij de klant optimaal kunnen bedienen. Persoonlijk geeft het mij een ontzettend goed gevoel als ik na een gesprek met een, in het begin, ontevreden klant afscheid neem van een tevreden klant. Dat geeft mij voldoening. Ik wil altijd de klant zo goed en snel mogelijk van oplossingen voorzien.

Bedrijf Heutink ICT
Afdeling Projecten
Functie Planner
Favoriete gadget iPhone 6
Favoriete website Computable.com
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.