Lisa Koetsier

Een technische achtergrond heb ik niet. Ik heb namelijk Communicatie aan de Windesheim hogeschool gevolgd en de studie Voeding & Diëtetiek afgerond. Twee studies die niets met elkaar te maken hebben maar mij allebei gewoon enorm aanspraken. Tijdens mijn studie Voeding & Diëtetiek werkte ik op de communicatieafdeling van een jeugdzorginstelling waarna ik na een tijdje terecht kwam op de klantenservice van diezelfde jeugdzorginstelling.

Hoe ben je dan bij Previder terecht gekomen terwijl je geen technische achtergrond hebt?

In augustus 2015 hoorde ik dat er een vacature open stond bij Previder (destijds Lesscher IT) en dat leek me ontzettend interessant. Een maand later mocht ik beginnen als IT Support Specialist op de afdeling Service & Support.

Lukt het zonder technische achtergrond wel om alle klanten te helpen?

Ik sta klanten te woord en probeer ze zo goed mogelijk te helpen. Het is mijn taak problemen te analyseren en waar ik kan deze op te lossen. Indien ik niet in staat ben om de problemen op te lossen, maak ik een analyse zodat ik deze kan doorzetten naar de engineers van de servicedesk. Ik vind het elke dag weer een uitdaging om dit zo goed mogelijk te doen zodat een klant weer tevreden de telefoon ophangt. Omdat ik zelf geen technische achtergrond heb, kamp ik soms met vraagstukken waar ik zelf geen oplossing voor weet. Maar ik kan daarvoor altijd terecht bij mijn collega’s. Een goede samenwerking is voor mij dus heel belangrijk. Op deze manier kunnen we een goede dienstverlening realiseren.

"Samenwerken is de key tot een succesvolle dienstverlening."

Wat zijn je ambities wat betreft het werken bij Previder?

Ik heb natuurlijk wel de ambitie om in de communicatie te kunnen werken en ik denk dat bij Previder nog veel verbeterd kan worden hierin. Met het oog hierop, hoop ik mij in de toekomst op de communicatie te kunnen richten en een steentje bij te dragen aan een goede communicatie binnen Previder.

Doe je wel eens wat met collega’s buiten het werk om?

Regelmatig gaan we met het team een drankje drinken in de stad. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en vind ik het leuk om mee te doen met evenementen. Zo heb ik samen met mijn collega’s meegedaan aan onder andere de dubbele mijlloop tijdens de FBK-games in Hengelo. 

Bedrijf Previder
Afdeling Operations Care
Functie IT Support Specialist
Favoriete gadget iPhone 6S
Favoriete website NU.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.