Lisa Harmsen

In 2014 ben ik gestart als stagiaire met mijn afstudeeropdracht bij Heutink ICT. Ik heb toen samen met collega's het DNA-model ontwikkeld. Het model geeft scholen inzicht in welke categorie van digitalisering ze zich bevinden. Met Heutink ICT kunnen ze dan het gewenste pad naar het gestelde einddoel bewandelen. Ik vond het werken bij Heutink ICT destijds zo leuk dat ik ben blijven plakken en het bevalt mij hartstikke goed. We werken in een hecht team en we spreken elkaar veel, terwijl we elkaar niet veel zien omdat we veel reizen naar klanten.

Werk je wel eens samen met andere collega’s?

Bij Heutink ICT kunnen we iedere klantvraag beantwoorden, omdat we binnen de Odin Groep altijd de klant kunnen voorzien. De bedrijven maken hier gebruik van elkaars expertise en dat zorgt ervoor dat we de klant optimaal kunnen bedienen. Zo werken we bijvoorbeeld veel samen met de collega’s van web2work op scholen. Het is ontzettend fijn om hier te werken, want naast dat we elkaar helpen, zijn de arbeidsvoorwaarden hier goed.

Je ziet je collega’s niet veel, hoe werk je dan samen met andere mensen binnen de Odin Groep?

We hebben geregeld contact om te bespreken hoe we de klant het best kunnen voorzien. Zo hebben we vaak dat web2work bijvoorbeeld een SharePoint omgeving ontwikkelt bij een school en dat wij trainingen geven aan de leerkrachten die er gebruik van maken. Door feedback aan web2work te geven dragen we bij aan een goede ontwikkeling van deze omgeving. 

"De beste manier om iets te leren, is door het te doen."

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd draait voornamelijk om sport. Zelf ga ik 2 tot 3 keer per week naar de sportschool. Daarnaast kijk ik graag een potje volleybal en ben ik secretaris bij Volleybal Vereniging Utrecht. Het is ontzettend fijn om na een drukke werkdag even lekker te kunnen sporten. Verder ga ik graag de grens over voor een citytrip in een Europese stad, op dit moment is Berlijn mijn favoriet.

Bedrijf Heutink ICT
Afdeling Training & advies
Functie Onderwijs Consulent
Favoriete gadget Microsoft Surface laptop
Favoriete website onderzoekonderwijs.net
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.