Jurgen Bruggeman

Ik zit nu al weer 5 jaar bij de Odin Groep. Ik ben werkzaam geweest voor zowel Heutink ICT als Previder. Bij Heutink ICT heb ik gewerkt in de technische buitendienst. Na 3 jaar kwam er een vacature bij Previder vrij en daar werk ik nu alweer 2 jaar als IT Specialist. Ik heb, voordat ik begonnen ben bij de Odin Groep, Technische Informatica gestudeerd aan de Saxion Hogeschool.

Hoe kwam het dat je van functie bent veranderd?

Het is interessant om te weten dat je horizontale en verticale stappen kunt maken binnen de Odin Groep. Dit wordt heel mooi weergegeven via Career Tracks. Odin Career Tracks is een carrièreprogramma dat erop gericht is jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling te stimuleren. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar je goed in bent en waar je passie ligt. Het geeft je een vrij gevoel.

"De Odin Groep is een grote organisatie, maar er heerst een ontspannen, informele werksfeer"

Hoe heb je je ontwikkeld in je nieuwe functie?

Ik heb, als IT Specialist, binnen een redelijke korte tijd veel geleerd. Doordat je veel samenwerkt met andere collega’s en samen problemen oppakt maak je kennis met andere benaderingen en andere systemen.

Bevalt je nieuwe functie je?

Het fijne van het werken bij Previder vind ik dat je de vrijheid krijgt om nieuwe technologieën te implementeren in het eigen product. Je bent als ware een onderzoeker van nieuwe ideeën. Buiten het werk om doen we met de collega’s ook veel dingen samen. Zo gaan we 1 keer per maand met z’n allen naar een speciale bierenproeverij, de bios of we gaan gewoon lekker uit eten. Door dat soort leuke uitjes met elkaar worden we een nog hechter team.

Bedrijf Previder
Afdeling Operations Core
Functie IT Specialist
Favoriete gadget nVidia Shield
Favoriete website tweakers.net
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.