Jeroen Karnebeek

Jeroen heeft altijd al een commerciële inslag gehad. Hij werkte tijdens zijn studie als verkoper in een winkel en had een eigen bedrijf met zijn broer: “Daarin deed mijn broer de techniek en ik de commercie. Die rolverdeling was toen al heel logisch.” 

Waarom koos je ervoor om de commercie in te gaan?

Op de Saxion Hogeschool volgde Jeroen de opleiding HBO ICT-systeembeheerder. Best technisch, toch? “Jazeker, maar ik heb techniek ook altijd interessant gevonden. Ik bouwde vroeger zelf pc’s. Maar de commercie trekt me uiteindelijk toch meer.” Sinds juli 2013 werkt Jeroen op de verkoop binnendienst van Previder. Ondanks zijn keuze voor de commercie heeft hij geen afscheid genomen van de techniek: “Natuurlijk ben ik nog steeds bezig met techniek, je moet wel weten waar je over praat. Maar ik richt me nu niet meer primair op de techniek, maar vooral op wat je er in de praktijk mee kunt; hoe zet je de Colocatie, Cloud en Connectivity services van Previder nu het beste in? Daar adviseer ik mijn klanten over.”

"Ik richt me nu niet meer primair op de techniek maar vooral op wat je er in de praktijk mee kunt"

Wat zijn je ambities binnen Previder?

Jeroen heeft het bij Previder erg naar zijn zin en leert nog iedere dag bij: “We hebben laatst bijvoorbeeld een training timemanagement gehad. Aanleiding was dat we steeds vaker merkten dat het niet meevalt om de veelheid aan informatiestromen hier efficiënt te verwerken. Dankzij de training werk ik nu veel gestructureerder dan voorheen. De komende jaren wil ik vooral blijven leren. En uiteindelijk hoop ik te kunnen doorstromen in de richting van de consultancy. Dan zou ik toch weer meer met techniek bezig zijn, maar wel vanuit een adviserende invalshoek. De techniek van ICT blijft me boeien.”

Bedrijf Previder
Afdeling Verkoop
Functie Verkoop binnendienst medewerker
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.