Gert Wessels

Na mijn VWO opleiding heb ik een opleiding tot programmeur gevolgd. Na een aantal jaren als programmeur te hebben gewerkt, kreeg ik de mogelijkheid om als accountmanager aan de slag te gaan. Via een aantal verschillende bedrijven ben ik in 2000 bij Lesscher IT, wat inmiddels gefuseerd is met Previder, aan de slag gegaan. Inmiddels werk ik hier al weer ruim 16 jaar met veel plezier!

Wat houd je dagelijks bezig als accountmanager?

Als accountmanager is geen dag hetzelfde en dat vind ik het leukste aan mijn werk. Als accountmanager ben je een belangrijke schakel tussen de klant en Previder. In mijn rol probeer ik de klanten van een goed advies te voorzien. Ook de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cloud zorgen er voor dat er voldoende uitdagingen zijn en blijven binnen de organisatie

Hoe ondersteunen de 4 bedrijven van de Odin Groep elkaar?

Doordat de 4 bedrijven, die ieder hun eigen specifieke kennis en expertise hebben, op een goede manier samenwerken, zijn we in staat om de klant altijd een passende oplossing te bieden. De klant ervaart die samenwerking als zeer positief, omdat er voor heel veel zaken met één aanspreekpunt geschakeld kan worden.

"De teamgeest; door samenwerken tot oplossingen komen, daar gaat het mij om"

Wat doe je buiten het werk?

Ik woon in Rijssen samen met mijn vrouw en vier kinderen. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik veel in de natuur. Ook mag ik graag een voetbalwedstrijd bekijken van Excelsior ’31. De vakanties brengen we meestal door in de bergen van Frankrijk of Oostenrijk. Tijdens de vakanties maken we ook regelmatig een leuke bergwandeling.

Bedrijf Previder
Afdeling Verkoop
Functie Accountmanager
Favoriete gadget iPad
Favoriete website Computable.nl en Excelsior31.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.