Gert de Haan

Na mijn studie MBO netwerkbeheerder ben ik vanuit mijn stageplek aangenomen bij Dangremond. Na 2 jaar werd Dangremond overgenomen door Lesscher IT en mocht ik mee. In die tijd al een fantastisch bedrijf maar mijn toekomstplannen zag ik anders. Ik wou de wereld ontdekken. Ik nam ontslag en vertrok voor een jaar naar Australië. Na dat jaar moest ik weer aan het werk en heb ik contact opgenomen met Lesscher IT, wat inmiddels gefuseerd is met Previder. Hier kon ik direct aan de slag als netwerkspecialist. Mijn huidige functie is IT Specialist op de afdeling Operations Care.

Wat is het verschil tussen de 2 functies?

Als netwerkspecialist bestonden mijn dagelijkse werkzaamheden vooral uit het onderhouden van complexe netwerken. Na 14 jaar deze functie te hebben uitgeoefend heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Service & Support. Binnen de afdeling werk ik in het team Service, Monitoring en Beheer. Een binnendienstfunctie waar ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de systemen en het schrijven van plannen op het gebied van ICT voor beheerklanten.

Je werkt hier nu al meer dan 14 jaar ! Wil je nooit iets anders?

De Odin Groep is een innovatieve organisatie die nog steeds snel groeit. Er is altijd ruimte voor verbetering en daar houd ik van. Ik hoef hier niet weg. Ik werk hier in een fanatiek team die er altijd vol voor gaat wat resulteert in een goede oplossing voor de klant.

"Met elkaar de schouders eronder!"

Wat is de kracht van Previder en de Odin Groep?

Bij Previder heerst er een goede sfeer en kun je met vragen altijd bij elkaar terecht, maar ook bij andere collega’s van de Odin Groep. Zo maken we gebruik van elkaars specialiteiten.

Bedrijf Lesscher IT
Afdeling Operations Care
Functie IT Specialist
Favoriete gadget iPad Air
Meest bezochte website Tweakers.net
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.