Erwin Linker

In februari 2008 ben ik begonnen bij Lesscher IT, wat inmiddels gefuseerd is met Previder, op de Service & Supportafdeling. Omdat ik meer diversiteit wilde in mijn werkzaamheden en het mij interessant leek om problemen juist op locatie op te lossen ben ik na een jaar overgestapt naar de technische buitendienst (afdeling Projecten en Detachering). Dit was een zeer leerzame periode. En nu werk ik in het Werkplek Online-team op de afdeling Operations Core.

Waarom besloot je op “een ander spoor” te stappen?

Na 5 jaar op de buitendienst te hebben gezeten was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Inmiddels was het Cloudplatvorm enorm gegroeid. Door groei en investering was er bij Previder een fors Cloud-platvorm gebouwd waar een zwaar beheer team op zit. Dit leek me echt iets voor mij omdat ik het altijd ontzettend interessant vind om met nieuwe technieken bezig te zijn. Ik ben nu technisch support specialist Cloud service en verantwoordelijk voor het beheren en innoveren van het platform Werkplek Online.

"Ik zie geen problemen, alleen maar uitdagingen"

Wat houd je werk uitdagend?

Mijn werk is juist zo uitdagend omdat ik de ruimte krijg zelf verbeteringen in systemen door te voeren. Zo ben ik nu bijvoorbeeld met een collega bezig om uniformiteit in de infrastructuur van ons datacenter te krijgen zodat we bij uitbreiding van een nieuwe verbinding dit snel kunnen realiseren. We weten in theorie al hoe het eruit moet komen te zien en nu is het zaak om dit te implementeren.

Bedrijf Previder
Afdeling Operations Core
Functie IT Specialist
Favoriete gadget Microsoft Surface Pro
Favoriete website Tweakers.net / Microsoft blogs
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.