Emiliano Fisquetti

Ik ben geboren en getogen in Argentinië en heb daar de studie Information Systems Engineer gedaan. Tijdens het WK voetbal in 2010 leerde ik mijn Nederlandse vriendin kennen. Ze zou 9 maanden in Argentinië blijven maar dat werd 3 jaar. Samen besloten we ons leven verder op te bouwen in Nederland. Eenmaal in Nederland kon ik al snel aan het werk bij een bedrijf dat software ontwikkelt. Na 2 jaar met veel plezier daar gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond ik bij Heutink ICT als senior softwareontwikkelaar.

Waar houd je je voornamelijk mee bezig bij Heutink ICT?

In mijn functie ben ik samen met een fanatiek team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van MOO, de persoonlijke leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Wij zijn nu bezig met het koppelen van Google en office 365, zodat er met verschillende devices in MOO kan worden ingelogd. Ook zijn we voor de onderbouw bezig met het implementeren van afbeeldingen als wachtwoord. Daarnaast ben ik ook geregeld bezig met het oplossen van “bugs”.

"De schoonheid van de eenvoud"

Wat is het verschil tussen Argentinië en Nederland?

Het grootste verschil in werkcultuur tussen Argentinië en Nederland is de punctualiteit. In Argentinië nemen ze het niet zo nauw met afgesproken tijden. Hier in Nederland wel en daar houd ik van.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik graag verschillende activiteiten. Zo trek ik er graag op uit op de mountainbike, dit doe ik zowel alleen als met vrienden. Daarnaast ben ik drummer in een slagwerkgroep, dit doe ik al jaren met veel passie en plezier!

Bedrijf Heutink ICT
Afdeling Ontwikkeling
Functie Softwareontwikkelaar / Scrum master
Favoriete gadget Fidget cube
Favoriete website Google.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.