Deborah Niezink

Ik zeg altijd: “werk moet leuk zijn”! Als ik niet met plezier naar mijn werk kan dan hoeft het voor mij niet. Gelukkig heb ik veel plezier in mijn werk bij Previder. Ik heb een leuke groep mensen om me heen. De goede sfeer op de servicedesk zorgt ervoor dat zelfs in stress situaties de rust op de afdeling bewaard wordt zodat we problemen snel kunnen oplossen. We hebben bij Previder grote klanten die veel van ons verwachten. Dus als zich een probleem voordoet is het aan ons de taak om snel te handelen want voor sommige klanten telt elke minuut.

Een vrouw op een technische functie, hoe komt dat?

Ik heb qua studie helemaal geen technische achtergrond. Ik heb namelijk detailhandel niveau 4 gestudeerd. Ik ben begonnen bij de V&D maar dat was niet echt iets voor mij. Ik kwam terecht op de servicedesk van een schoonmaakbedrijf in Hengelo. Daar heb ik veel technische ervaring opgedaan, maar ik wilde na een tijdje toch iets anders. Toen kwam ik uiteindelijk terecht op een technische afdeling van een grote Nederlandse provider. Zodoende ben ik eigenlijk de techniek ingerold. Daar heb ik iemand leren kennen die mij erop wees dat er een vacature was bij Lesscher IT, wat inmiddels gefuseerd is met Previder. Zo ben ik bij Previder terecht gekomen.

"klantgerichtheid maakt het verschil"

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij Lesscher IT?

Ik ben verantwoordelijk voor de inkomende telefonie en mail. Als een klant met een technisch vraagstaak of probleem zit, kunnen ze bij ons terecht. Wij schakelen dan vaak intern met mensen om de vraag of het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij hebben bij Previder 2 teams binnen Service & Support: het Werkplek Online-team (WO) en het Service, Monitoring & Beheer-team (SMB). Het WO-team ondersteunt vooral Cloud-klanten en het SMB-team ondersteunt vooral beheerklanten. Ik ben de enige servicedeskmedewerker die in beide teams zit. Naast dat ik de klanten ondersteun, ben ik ook incident-coördinator van beide teams.

En in je vrije tijd, wat doe je dan?

In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn dochter van 7 jaar. We gaan naar de bioscoop, fietsen graag samen of maken een lekkere lange boswandeling. Verder ben ik supporter van de voetbalvereniging Heracles Almelo. Het zorgt altijd voor een leuke spanning op werk met collega’s die supporter zijn van FC Twente.

Bedrijf Previder
Afdeling Operations Care
Functie IT Support Specialist
Favoriete gadget Samsung Galaxy S7
Meest bezochte website Fok.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.