Andre Stokkingreef

Na de HEAO opleiding Commercieel Management in Enschede heb ik Bedrijfskundige Informatica gestudeerd in Deventer. Een mooie combinatie van studies voor mijn huidige functie bij Previder. Ik heb het enorm naar mijn zin en op 1 april 2016 (geen grapje) heb ik zelfs mijn 12,5-jarige jubileum gevierd. Het leuke aan het werken bij Previder is dat er een ontzettend goede sfeer heerst.

Al 12,5 jaar in dienst! Heb je veel zien veranderen?

Twee jaar geleden was de cloud nog de toekomst en vandaag de dag is het een begrip geworden dat een enorme opmars heeft gekend. De IT heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Als accountmanager is het een uitdaging om met al die nieuwe oplossingen met de juiste mensen om tafel te komen en de klant tevreden te houden. Door de opkomst van de Cloud ben ik veel meer bezig met totaaloplossingen en kom ik meer met directies in gesprek in plaats van IT’ers.

Wat is de rol van de Odin Groep in jouw functie?

Wat het werken bij Previder uniek maakt, is dat Previder onderdeel is van de Odin Groep. Samen met de bedrijven van de Odin Groep werken we vaak aan complexe projecten waarin we elkaar hard nodig hebben. Die synergie tussen de bedrijven is ontzettend leuk.

"Ik ben best fanatiek, in mijn werk
maar ook in mijn vrije tijd."

En buiten je werk? Wat doe je dan?

Naast de goede sfeer op het werk hebben wij veel plezier met activiteiten buiten het werk. Wij hebben met de Odin Groep bijvoorbeeld een fietsteam waar ik actief in deel neem. De gekte voor het fietsen is zelfs zo doorgeslagen dat we een eigen tenue voor het hele team hebben. Daarnaast organiseren we geregeld voetbalwedstrijden.

Bedrijf Previder
Afdeling Verkoop buitendienst
Functie Key Accountmanager
Favoriete gadget iPhone 6s
Favoriete website Computable.nl
 
 
   
Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.