Odin Academy

Bij ons in huis is er volop ruimte voor het ontwikkelingen van alle medewerkers van de Odin Groep. Samen kennis opdoen, inspireren en ontwikkelen is een belangrijk deel van onze visie. Daarom bieden we met de Odin Academy een breed aanbod van trainingen aan voor onze medewerkers.

Martijn over de Odin Academy

Hoe belangrijk zijn certificeringen voor een mooi carrièreverloop? Onze collega Martijn Koster begrijpt het: je kunt niet meer zonder! In onze eigen Odin Academy behalen onze collega’s kosteloos waardevolle diploma’s. Bekijk hiernaast Martijns ervaring met de Odin Academy.

sophie krowinkel

"We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf weet te halen. Daarom stimuleren we je om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling"

Sophie Krowinkel, HR adviseur Odin Groep

Zo werkt het

Bij de Odin Groep vinden we het echt belangrijk dat je zelf de intrinsieke motivatie hebt om je te ontwikkelen, om verder te komen. Je moet er voor zorgen dat je als werkgever én als werknemer interessant blijft. Wij helpen je daarbij met persoonlijke begeleiding en certificeringsprogramma’s. Van jou verwachten we een ambitieuze houding om met al die mogelijkheden een carrière uit te stippelen die past bij jou kwaliteiten. Jij hebt de regie over je eigen succes!

  • Inschrijven op eigen initiatief
  • Groot aanbod van cursussen
  • Vanaf de middag ben je vrij gepland
  • Geen studieovereenkomst
  • Gecertificeerd examencenter

 

 

 

Leermethoden
Aanbod
Behalen van certificaten
leermethoden

Leermethoden

Onze medewerkers gaan aan de slag met verschillende leermethoden zoals klassikale lessen, e-learning, webinars, boeken en zelfstudie. Zo hebben we voor elk wat wils en hopen we dat onze medewerkers met veel plezier vervolg geven aan hun opleidingsplannen.

aanbod

Aanbod

De Odin Academy biedt voor elke medewerker wat wils. Voor onze technische medewerkers bieden we de mogelijkheid om certificaten te behalen en hun kennis van bijvoorbeeld Fortigate, Agile Scrum, Citrix, MCSA en ITIL bij te spijkeren. Naast technische trainingen bieden we ook softskills en commerciële en salesgerichte trainingen aan zoals persoonlijk gedrag, pitchen & presenteren, professioneel en klantgericht schrijven en time management. Heb je geen idee welke keuze je moet maken? Wij helpen je bij de keuze voor een cursus en bieden je begeleiding aan!

certificaten

Behalen van certificaten

Tijdens de studiemiddagen-en avonden kunnen alle medewerkers van de Odin Groep aan de slag met de beschikbare lesstof en krijgen ze begeleiding van een professionele trainer. Aan sommige trainingen is een examen aan verbonden. Zodoende kun je certificaten behalen en je eigen ontwikkeling faciliteren. Veel van deze examens worden inhouse afgenomen in ons gecertificeerd examencenter.

Solliciteren?

Interesse in carrière bij de Odin Groep? Ga dan naar ons vacatureoverzicht of laat je CV achter via een open sollicitatie. Een ervaren specialist willen we namelijk altijd spreken.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden