Carrière maken in de IT?

Wij bieden onze medewerkers continu mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Dat doen we voor zowel talentvolle als ervaren IT’ers. Via onze eigen Odin Academy en Career Tracks bieden we heldere carrièreperspectieven. Zo krijg je volop kansen om bijvoorbeeld trainingen te volgen, certificaten te behalen en de volgende stap in je carrière te zetten.

Odin Academy Career Tracks

Odin Academy

Bij ons in huis is er volop ruimte voor het ontwikkelingen van alle medewerkers van de Odin Groep. Samen kennis opdoen, inspireren en ontwikkelen is een belangrijk deel van onze visie. Daarom bieden we met de Odin Academy een breed aanbod van trainingen aan voor onze medewerkers.

Wat is de Odin Academy?

Met de Odin Academy kun je technische, commerciële, klantgerichte of leidinggevende talenten verder ontwikkelen. Alle medewerkers hebben de keuze uit verschillende trainingen en cursussen. Je gaat aan de slag met verschillende leermethoden, van klassikaal tot zelfstudie en van e-learning tot aan ouderwets met de neus de boeken in. Bij meerdere trainingen volgt er een examen en kun je een certificaat behalen.

  • Inschrijven op eigen initiatief
  • Groot aanbod van cursussen
  • Geen studieovereenkomst
  • Gecertificeerd examencenter

Wat is het aanbod?

De Odin Academy biedt voor elke medewerker wat wils. Voor onze technische medewerkers bieden we de mogelijkheid om certificaten te behalen en hun kennis van bijvoorbeeld Fortigate, Agile Scrum, Citrix, MCSA en ITIL bij te spijkeren. Naast technische trainingen bieden we ook softskills en commerciële en salesgerichte trainingen aan zoals persoonlijk gedrag, pitchen & presenteren, professioneel en klantgericht schrijven en time management. Heb je geen idee welke keuze je moet maken? Wij helpen je bij de keuze voor een cursus en bieden je begeleiding aan!

Behalen van certificaten

In de Odin Academy ga je aan de slag met de beschikbare lesstof en krijg je begeleiding van een professionele trainer. Aan sommige trainingen is een examen aan verbonden. Zo kun je certificaten behalen en je eigen ontwikkeling faciliteren. Veel van deze examens worden inhouse afgenomen in ons gecertificeerd examencenter.

Martijn over de Odin Academy

Hoe belangrijk zijn certificeringen voor een mooi carrièreverloop? Onze collega Martijn Koster begrijpt het: je kunt niet meer zonder! In onze eigen Odin Academy behalen onze collega’s kosteloos waardevolle diploma’s. Bekijk hiernaast Martijns ervaring met de Odin Academy.

sophie krowinkel

"We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf weet te halen. Daarom stimuleren we je om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling"

Sophie Krowinkel, HR adviseur Odin Groep

Career Tracks

Bij ons is jouw carrière niet per se een vooraf vastgelegd traject van A naar B. Wij bieden je een netwerk van 'tracks' waarbij overstappen altijd een optie is. 'Career Tracks' noemen we dat. Als jij de passie hebt om er echt voor te gaan, faciliteren wij je ontwikkeling in alle opzichten.

Welk spoor volg jij

Odin Career Tracks

Odin Career Tracks is een carrièreprogramma dat erop gericht is jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling te stimuleren. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar je goed in bent en waar je passie ligt. Vervolgens faciliteren wij wat je nodig hebt om er alles uit te halen. Met onder meer:

  • een eigen opleidingscentrum (Odin Academy) voor certificeringen van o.a. Microsoft, Citrix en VMware
  • programma’s voor het trainen van je commerciële, leiderschaps- of andere vaardigheden
  • ervaren specialisten om studenten en young professionals te coachen
  • deelname aan relevante congressen en events op jouw vakgebied
  • uitdagende en spraakmakende projecten bij onze klanten

Duidelijke carrierepaden

De Odin Groep bestaat uit verschillende bedrijven waar je stapsgewijs carrière kunt maken, volgens helder beschreven paden. Maar de kracht van Odin Career Tracks is dat carrièreroutes niet vastliggen. Kom je na verloop van tijd tot nieuwe inzichten over wat je kunt en wilt? Dan kun je overstappen, bijvoorbeeld van techniek naar commercie. Of - en dat maakt de Odin Groep echt bijzonder – je maakt een switch naar een heel ander bedrijf binnen de groep.

Een spoor of overstappen?

De Odin Groep bestaat uit verschillende bedrijven waar je stapsgewijs carrière kunt maken, volgens helder beschreven paden. Maar de kracht van Odin Career Tracks is dat carrièreroutes niet vastliggen. Kom je na verloop van tijd tot nieuwe inzichten over wat je kunt en wilt? Dan kun je overstappen, bijvoorbeeld van techniek naar commercie. Of - en dat maakt de Odin Groep echt bijzonder – je maakt een switch naar een heel ander bedrijf binnen de groep.

Solliciteren?

Interesse in carrière bij de Odin Groep? Ga dan naar ons vacatureoverzicht of laat je CV achter via een open sollicitatie. Een ervaren specialist willen we namelijk altijd spreken.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden