Werken bij Winvision - Daniel

Daniël is Developer bij Winvision en deelt hier zijn ervaringen.


Tijdens een training leerde ik een “Winvisionair” kennen en ben ik vervolgens het gesprek / gesprekken aangegaan met Winvision. Deze gesprekken waren een zeer positieve ervaring met als resultaat dat ik de knoop heb doorgehakt en bij Winvision in dienst ben getreden. Voor mij wordt Winvision gekenmerkt door uitdagingen, projectmatig werken en leuke collega’s waar je uitstekend mee kunt sparren. In vergelijking met de detacheringsklussen die ik hiervoor gedaan heb, merk ik dat ik nu nooit meer in mijn eentje bij een klant zit. Ik werk samen met collega’s intern bij Winvision aan een project en kan daardoor gemakkelijk even langs iemand lopen als ik wat input of expertise nodig heb.

“BIJ BINNENKOMST KON IK GELIJK AAN DE SLAG MET VERSCHILLENDE PROJECTEN. HIERDOOR KON IK DIRECT WAARDE TOEVOEGEN EN MEZELF BEWIJZEN.”  

Daarnaast faciliteert Winvision thuiswerken. Daardoor kan ik mijn privé- en werkleven goed op elkaar afstemmen. Het is de combinatie van een uitdagende job waarin ik mezelf kan ontwikkelen en op m’n gemak voel.

Werken bij Winvision: Business Applications 

In mijn rol als software developer heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Dynamics CRM (D365 CE). Dat betekent dat ik uitbreidingen in en bovenop dit pakket ontwerp en implementeer. Daarnaast houd ik me bezig met het implementeren van koppelingen tussen verschillende backoffice systemen.

Voor de verdere ontwikkeling van WinCare (Elektronisch Cliënten Dossier) waar ik me nu mee bezig houd in de rol van lead developer maken we gebruik van D365 CE, Office 365 en Azure om onze oplossing zo efficiënt mogelijk te kunnen realiseren. Hierdoor kom ik met verschillende producten en technieken in aanraking die deze platformen ons bieden zoals: web development, SQL (SQL Azure, SSIS, Power BI), Serverless Azure Functions en WebJobs.

Door DevOps zijn we niet alleen bezig met het ontwikkelen van WinCare, maar ook met het onderhoud en de implementatie. Zeker het implementeren van onze oplossing naar al onze klanten is een uitdaging (o.a. door het aantal omgevingen en de verschillende platformen) waarvoor we TFS inzetten, zodat we het in één keer automatisch kunnen uitrollen. Ook bij WinCare implementaties ben ik betrokken. Ik houd me dan bezig met de datamigratie van het oude ECD naar WinCare, waarvoor we o.a. SSIS gebruiken.

Het gebruik van al deze platformen betekent ook dat wij onze kennis moeten bijhouden. Zo kunnen we goed inspringen op de wensen van onze klanten en zorgen dat WinCare zo optimaal mogelijk aansluit bij hun behoeften. Een mooi instrument om onze kennis bij te houden is bijvoorbeeld een bezoek aan de Microsoft Ignite, aangezien we daar de developers en architecten van de producten kunnen spreken.

Het leuke aan werken binnen Business Applications is dat geen dag hetzelfde is. Er is altijd wel weer een nieuwe uitdaging waarover je aan het sparren bent met collega’s om zo tot de meest efficiënte oplossing te komen.

Meer weten?

Daniel

Developer

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden