Traineeship tot software developer van start!

Deze week zijn Rutger, Niels, Milou, Marije en Anco van start gegaan bij Winvision. Zij zullen de komende 2 maanden bij Winvision een uitdagend en intensief traineeship tot Software developer volgen.


Al deze nieuwe toppers hebben een passie voor software development! Milou kennen we al een tijdje, zij werkt nu ruim een jaar bij ons als Servicedesk Medewerker en gaat dit traineeship ook volgen. Hoe leuk is dat!? (Dit betekent ook dat we een vacature Servicedesk medewerker hebben).

Twee maanden lang worden de trainees ondergedompeld in software development. Dat wordt programmeren in C# op het .NET platform, webapplicaties bouwen met HTML, CSS en JavaScript en nog veel meer. Bij Winvision werken we aan uitdagende projecten voor én met onze klanten. Om hier ook succesvol aan mee te kunnen helpen gaan zij alles leren over onze Agile projectmethodieken: Scrum en Kanban. Ze worden geïntroduceerd binnen onze projectteams die gebruik maken van de allernieuwste Microsoft technologieën waaronder Office 365, Dynamics 365 en Azure. Binnen deze multidisciplinaire teams zullen ze nauw gaan samenwerken met de andere developers en met onze architecten en consultants.

We kijken ernaar uit het traineeship samen tot een succes te maken. We wensen de trainees een goede start toe en een hele mooie tijd bij Winvision!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden