Een stage bij Winvision

Hallo! Mijn naam is Raysha, ik ben 20 jaar en volg de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding. Een aantal maanden terug heb ik mijn stageperiode bij Winvision afgerond. Ik mocht  5 maanden meelopen op de HR afdeling van Winvision.


Iedere student kent het wel. Vanaf het tweede of derde jaar van de opleiding worden de studenten aangemoedigd op zoek te gaan naar een geschikte stageplek, waar zij de komende paar maanden door zullen brengen. Toen ik begon met mijn zoektocht naar een geschikte stageplek, had ik nog geen helder beeld van wat ik wilde terugzien in mijn stage. Gedurende mijn stageperiode kwam ik erachter dat Winvision een geschikte stageplek is om jezelf te ontwikkelen, initiatieven te mogen nemen en om erachter te komen welke facetten van de opleiding jou juist wel of niet aanspreken. Daarnaast heb ik heel veel leuke gesprekken mogen voeren met de collega’s binnen Winvision.

Er hangt  bij Winvision een informele sfeer, waardoor de andere collega’s makkelijk benaderbaar zijn. De laagdrempeligheid binnen de organisatie maakte het voor mij makkelijker om vragen te durven stellen en gesprekken aan te gaan met de interne medewerkers. Wat ik zelf ook heel fijn vond aan de sfeer die er heerste, was dat er ondanks de hoeveelheid aan werkzaamheden, er altijd aandacht is voor de ander.

Aan het einde van mijn stageperiode was ik verbaasd hoeveel praktijkervaring ik heb opgedaan bij Winvision. Naast de competenties die ik vanuit mijn opleiding hoorde te ontwikkelen, heb ik ook mezelf op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Aan het begin van mijn stageperiode had ik namelijk niet verwacht dat ik zoveel werkzaamheden mocht en kon uitvoeren, als dat ik uiteindelijk heb uitgevoerd. Ik ben een ervaring rijker!

Ook stage lopen bij Winvision?

Kijk op werkenbijwinvision.nl!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden