MOO is meer

Het fundament waarop u kunt bouwen als u wilt leren innoveren

Waarschijnlijk kent u MOO (Mijn Omgeving Online) al als persoonlijke online leer- en werkomgeving. Dit startportaal voor het onderwijs, waarmee u met één enkele inlog toegang krijgt tot alle relevante online informatie, toepassingen en communicatiemogelijkheden, kent immers al ruim 400.000 gebruikers. Maar om nu en in de toekomst onderwijs te kunnen geven dat past bij de kennis en vaardigheden van de 21e eeuw, is enkel het implementeren van een startportaal niet voldoende. Wij denken dat daarvoor de verbinding gelegd moet worden tussen visie op leren, educatieve content, een online leer- en werkomgeving, devices en infrastructuur. Daarom hebben partners Heutink en Heutink ICT de handen ineen geslagen en presenteren wij nu, in samenwerking met de educatieve uitgeverijen, het concept MOO, Leren met Heutink! Dit concept sluit perfect aan bij Onderwijs 2032.

3 bouwstenen: visie, content en devices

Het concept MOO Leren met Heutink kent 3 bouwstenen. Samen met uw school kunnen wij:

 • Bouwen aan uw visie op leren en ambitie
 • Kiezen voor de educatieve content die bij u past
 • Werken met de juiste devices en infrastructuur

Aan de hand van het MOO Stappenplan kunnen wij een praktische invulling geven aan al deze bouwstenen, zowel gefaseerd (alle bouwstenen doorlopend) als per bouwsteen afzonderlijk. Helemaal afhankelijk van uw behoefte!

Praktische invulling per bouwsteen

 • Visie op leren – MOO DNA-model
  Aan de hand van het DNA-model kunnen wij samen met u een consistent, efficiënt en organisatiebreed ICT-beleid formuleren met verantwoorde investeringen. Daarnaast kijken we ook naar uw visie op ontwikkelen en leren.
 • Educatieve content – MOO Contentoverzicht
  In het MOO Contentoverzicht hebben wij de meest actuele content die volledig of gedeeltelijk digitaal beschikbaar is voor u gerangschikt naar leervorm en materiaalsoort. Aan de hand van dit overzicht helpen wij u een doordachte keuze te maken welke leerinhoud u wilt gebruiken.
 • Devices en infrastructuur – MOO Basispakket (incl. MOO startportaal)
  Uiteraard kunnen wij u adviseren over de juiste tablet, cloud-oplossingen en infrastructuur. Wilt u snel en laagdrempelig van start met tablets in uw klas of school? Daarvoor ontwikkelden wij het MOO Basispakket waarmee u verzekerd bent van tablets, een complete MOO inrichting en toegang tot alle content van Basispoort met slechts één inlogcode. In het MOO startportaal wordt alle beschikbare educatieve content ondersteund.

Kortom, vanaf nu is MOO veel meer dan alleen een startportaal. MOO, Leren met Heutink is het fundament waarop u kunt bouwen als u wilt leren innoveren.


Rogier Borggreve

Rogier Borggreve

Rogier Borggreve is sinds 1999 is hij werkzaam binnen Heutink ICT en heeft zichzelf stap voor stap omhooggewerkt naar zijn huidige functie: algemeen directeur. Voor Heutink ICT was Rogier kort werkzaam bij System Plus. Rogier vindt het belangrijk om iedereen bij Heutink ICT ervan bewust te laten maken dat Heutink ICT als organisatie, ondanks de groei, altijd afhankelijk is van haar klanten, en niet andersom.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden