Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

Het afgelopen jaar gingen we via de Euro-crisis naar de Doe zelf normaal crisis. Het huidige economische klimaat is onzeker en wordt door vele ondernemers nauwlettend in de gaten gehouden.

Naast de crisis was binnen IT de hype van het jaar Cloud Computing. Ook wel Het Nieuwe Werken genoemd. Beide zaken zijn echter van grote invloed op de huidige marktontwikkelingen. De omstandigheden hebben de wens om meer te doen voor minder groter gemaakt dan ooit te voren.

Door het sterk groeiende marktaandeel van smartphones stijgt het gebruik van Social Media explosief. Uw nieuwe generatie medewerkers groeien op met Facebook en Twitter waarmee ze met 1 druk op de knop de gewenste informatie op hun tablet of smartphone tevoorschijn toveren.

De vanzelfsprekendheid om overal en op elk apparaat de gewenste informatie voorhanden te hebben zorgt ervoor dat uw automatisering een belangrijke verandering ondergaat. De scheidslijn tussen zakelijk en privé word steeds dunner. Waarbij de huidige IT oplossingen vooral een afgebakende werkwijze aanbieden willen steeds meer medewerkers een personal touch. Ze willen werken op een manier waarbij ze zich prettig voelen en het meest productief zijn, Consumerization van IT.

Investeren in IT zorgt voor productieve medewerkers waardoor automatisering niet langer een kostenpost is. Met een goede IT infrastructuur als basis beschikt u over een hulpmiddel om efficiënter te werken en besparingen te realiseren. Kortom:

Meer doen met minder!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden