Schoolwebsite app

Als school heeft u tegenwoordig een keur aan communicatiemiddelen tot uw beschikking. Een website, social media, leerling administratie systeem en wellicht ook een ouderportaal. Hoe zorgt u er nu voor dat u hierin de juiste weg kiest zodat u op een effectieve en efficiënte communiceert. Dat klinkt als een cliché maar gaat hier zeker op. Effectief door ervoor te zorgen dat uw boodschap ook daadwerkelijk bij uw doelgroep aankomt en efficiënt door te zorgen dat u over een systeem beschikt dat u in staat stelt om dit op een snelle manier voor elkaar te krijgen. Met deze twee uitgangspunten is de Schoolwebsite app ontwikkeld. Met de app verlaagt u namelijk niet alleen de drempel voor ouders om de informatie van uw school tot zich te nemen u doet dit ook nog eens zonder dat u extra tijd kost.

Betrouwbare basis

Al jaren lang is schoolwebsite.nu de website-oplossing voor centrale informatievoorziening van scholen richting ouders en andere betrokkenen. Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing die is toegespitst op de wensen en behoeften van het onderwijs. Met de Schoolwebsite app zorgen we voor een belangrijke aanvulling. Door de app te koppelen aan de website beschikt u zonder extra moeite over een heel krachtig communicatiemiddel rechtstreeks op de smartphone van u doelgroep. Via de Schoolwebsite app is er eenvoudig inzicht in alles wat er op school gebeurt daarnaast biedt het de mogelijkheid om direct in contact te treden met de school.

Kenmerken

  • Schoolnieuws/blogs
  • Kalender en nieuwsbrieven
  • Fotoalbums
  • Twitterfeed integratie
  • Knoppen voor direct contact
  • Uitstraling te personaliseren

Aanpak

Als u overweegt om de app te gaan gebruiken is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst moet u natuurlijk zorgen dat uw website actueel blijft. U doet u er verstandig aan om ondanks alle verschillende communicatie kanalen, de website de centrale rol te laten spelen bij uw communicatie met ouders. Daarnaast dient u zelf actief het gebruik van de app te stimuleren om ouders zo ver te krijgen dat ze de app gaan gebruiken. Als u dit tot een succes weet te maken dan zullen ouders uw inspanningen zeker waarderen.

Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.