One Two Print

Tijdens de vele bezoeken en gesprekken die wij voeren op school en bestuursniveau komt vaak de vraag naar voren waarom wij als Heutink ICT geen multifunctionals leveren. Dit enerzijds omdat een dergelijke oplossing complementair is aan hetgeen een school en/of bestuur bij ons afneemt aan producten en diensten en anderzijds omdat er duidelijk aangegeven is dat bestaande contracten onduidelijk en onnodig duur zijn.

Vanuit dat perspectief zijn we een intern onderzoek gestart naar alle printer en multifunctional leveranciers in de onderwijsmarkt. We hebben een aantal marktpartijen uitgenodigd op ons hoofdkantoor in Hengelo en in deze gesprekken hebben we onze wensen en eisen, en natuurlijk die van onze klanten, duidelijk gemaakt;

  • Printen zonder ingewikkelde contracten
  • Printen tegen een aantrekkelijk tarief
  • Zonder afname verplichting op het gebied van pagina`s en/of vaste volumes
  • Printers en Multifunctionals moeten voldoen aan de laatste technische eisen
  • Goede beheerbaarheid

HP

Al snel kwam naar voren dat HP Nederland met een vergelijkbaar intern onderzoek bezig was. HP was op zoek naar een partner die al reeds een stevige footprint in de Nederlandse onderwijsmarkt heeft. Daarom hebben we als Heutink ICT een samenwerking met HP bekrachtigd in de vorm van One Two Print; een complete printoplossing waarbij er besparingen kunnen worden gerealiseerd tot wel 35% op bestaande contracten. HP en Heutink ICT hebben al een langdurige relatie met elkaar als het gaat om levering van servers, desktops, notebooks en tablets.

Meer informatie? Kijk op printing of neem contact met ons op.


Robert Terhalle

Robert Terhalle

Robert Terhalle is Teamleider New Business bij Heutink ICT. Hij werkt al ongeveer 12 jaar in de IT sector, waarvan zo’n 6 jaar bij Heutink ICT en heeft ervaring op het gebied van zowel project- als accountmanagement. Voordat hij in dienst trad bij Heutink ICT was hij werkzaam als key-accountmanager bij een IT organisatie uit Enschede. Binnen Heutink ICT is hij verantwoordelijk voor alles op het gebied van aanbestedingen en new business.

Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.