Website live. OSO wordt web2work!

Jarenlang heeft ODIN Softwareontwikkeling in de luwte gewerkt van onze zusterbedrijven binnen de Odin Groep, waaronder Lesscher IT, Heutink ICT en Previder. Met onze softwareoplossingen zijn we een stille kracht achter het succes van de Odin Groep. Ook bedienen we inmiddels al een groot aantal opdrachtgevers direct vanuit ODIN Softwareontwikkeling met onze weboplossingen.

Met trots kan ik meedelen dat we uit de anonimiteit treden en ons vanaf vandaag als web2work gaan profileren. Web2work realiseert websites, intranetten, portals en webapplicaties. We zijn een hecht team met de ambitie om onze oplossingen en kennis aan een breder publiek beschikbaar te stellen.

We kiezen bewust voor het aanbieden van weboplossingen. Deze hebben grote voordelen ten opzichte van traditionele oplossingen. Ze zijn platform onafhankelijk, goed te integreren, centraal te beheren, overal te benaderen en tegen een aantrekkelijke investering te realiseren. Webbased ontwikkelen heeft daarmee volgens ons de toekomst, vandaar onze naam web2work!

Met web2work realiseren we weboplossingen op maat. We willen echter niet steeds het wiel opnieuw uitvinden. Daarom hebben we geïnvesteerd in standaard platformen en standaard bouwstenen. Hiermee voorkomen we dat onze opdrachtgevers met onnodig hoge investeringen worden geconfronteerd. Ons webredactie systeem geeft invulling aan deze gedachte.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan onze website door onze collega’s van marketing en ons ontwikkelteam. Het resultaat mag er zijn! Een goed gevulde en informatieve website met alle informatie over onze oplossingen en werkwijze.

De lancering van deze nieuwe website is voor ons het moment om officieel naar buiten te treden als web2work. Onze opdrachtgevers worden hier binnenkort schriftelijk van op de hoogte gesteld. Als web2work kunnen we onze opdrachtgevers met een nog hoger dienstverleningsniveau bedienen.

Bent u geïnteresseerd in web2work, haar producten of handige tips en trucs voor onze toepassingen volg ons dan via de website, nieuwsbrief, Twitter, Facebook of LinkedIn.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden