Odin Groep op plek 4 in lijst van beste ICT-bedrijven in Nederland

Het einde van het jaar nadert en dus is het weer tijd voor de traditionele lijstjes. Rond deze tijd publiceren veel gerenommeerde platformen, zoals Computable en MT1000, diverse ranglijsten. Ook dit jaar heeft Odin Groep mooie plekken weten te bemachtigen. Zo staan we op plek 4 in de lijst van beste ICT-bedrijven in Nederland!

In de Computable 100, een imago-onderzoek onder ICT-bedrijven, zijn we op de vierde plek geëindigd in de lijst van beste ICT-bedrijven. Daarnaast zijn we op plek 5 geëindigd in de top 100 van financiële ICT-bedrijven. Daarmee zijn we maar liefst 24 plekken gestegen ten opzichte van 2018. Het onderzoek voor Computable 100 wordt jaarlijks uitgevoerd door onderzoeksbureau Enigma Research. In totaal vulden 2.073 personen de vragenlijst volledig in.

Ook hoog genoteerd in MT1000

Maarrrr.. dat was niet de enige lijst waar we hoog genoteerd staan, want ook in de MT1000 hebben we mooie plekken verworven. Daar staan we onder andere op plek 2 in de categorie ‘Beheer & Onderhoud’ en op plek 6 in de categorie hoogste NPS-score. MT vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen.