Odin Groep investeert in de ontwikkeling van soft skills

Per 1 oktober 2019 biedt Odin Groep soft skill trainingen aan voor alle collega’s. Zij krijgen daarmee de mogelijkheid om zich doorlopend te ontwikkelen, waar en wanneer zij dat willen op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap.

“Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Leren is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur en daarin zijn soft skills belangrijke succesfactoren. We zien namelijk dat vaardigheden, zoals leiderschap, assertiviteit en stressvrij leven, steeds belangrijker worden. Met dit aanbod spelen we hierop in. Het mooie is dat de trainingen niet bestaan uit saaie lappen tekst, maar uit praktijkopdrachten met interactieve onderdelen zoals video”, aldus Janneke Braamhaar, HR Adviseur bij Odin Groep.

De soft skill trainingen zijn online te volgen via het platform van New Heroes. Met dit platform krijgen collega’s de mogelijkheden om verder te groeien als mens én als professional. De meer dan 70 online trainingen van New Heroes zijn praktijkgerichte e-doing trainingen. Zo zijn er voor iedere medewerker meerdere relevante trainingen. De soft skill trainingen zijn onderdeel van Odin Academy waarin collega’s ook technische trainingen volgen.

Over New Heroes

Het doel van New Heroes is om leren voor iedereen bereikbaar te maken, waar ook ter wereld. New Heroes biedt meer dan 130 online soft skill en leiderschapstrainingen aan. Voor particulieren én bedrijven. Van leiderschap tot communicatie en van assertiviteit tot stressvrij leven. Kenmerkend zijn de vele praktijkopdrachten en de hoge mate van effectiviteit